ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυψέλη: Αυτοσχέδιοι αγώνες Κικ Μπόξινγκ από αλλοδαπούς! Φοβούνται οι κάτοικοι (vid)

Το κέντρο της Αθήνας έχει «βουλιάξει» από μετανάστες -στην πλειοψηφία τους παράνομοι- με αποτέλεσμα το πρόβλημα της εγκληματικότητας στην πρωτεύουσα (και όχι μόνο) να οξύνεται όλο και περισσότερο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η πλατεία στην Κυψέλη την οποία οι αλλοδαποί έχουν μετατρέψει εδώ και λίγο καιρό σε… αρένα όπου επιδίδονται σε αυτοσχέδιους αγώνες κικ μποξ! Όπως είναι...
Κυψέλη: Αυτοσχέδιοι αγώνες Κικ Μπόξινγκ από αλλοδαπούς! Φοβούνται οι κάτοικοι (vid)

Το κέντρο της Αθήνας έχει «βουλιάξει» από μετανάστες -στην πλειοψηφία τους παράνομοι- με αποτέλεσμα το πρόβλημα της εγκληματικότητας στην πρωτεύουσα (και όχι μόνο) να οξύνεται όλο και περισσότερο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η πλατεία στην Κυψέλη την οποία οι αλλοδαποί έχουν μετατρέψει εδώ και λίγο καιρό σε… αρένα όπου επιδίδονται σε αυτοσχέδιους αγώνες κικ μποξ!

Όπως είναι λογικό οι Έλληνες κάτοικοι εκφέρουν τον φόβο και τον τρόμο τους, καθώς τα περιστατικά βίας και κλοπών είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο στην περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάος σε κλαμπ με 13 νεκρούς λόγω κορονοϊού: Προσπάθησαν να ξεφύγουν απ’ τις Αρχές και ποδοπατήθηκαν (vid)

«Κραυγή αγωνίας από μία κάτοικο στη Κυψέλη η οποία μεταξύ άλλων τονίζει: «Εδώ μαζεύονται παρά πολλοί αλλοδαποί με αποτέλεσμα να υπάρχει βρωμιά καθώς ότι κάνουν τα παρατάνε όπου βρουν. Επίσης φοβόμαστε για την εγκληματικότητα που υπάρχει. Έχουμε ενημερώσει την αστυνομία, έχουμε βάλει συναγερμούς. Παλιά δεν ήταν έτσι».

Ένας άλλος κάτοικος της περιοχής σημειώνει «Μετά τις 10 το βράδυ φεύγω».

Γενικότερα οι κάτοικοι φοβούνται ακόμη και να μιλήσουν έχοντας αναγκαστεί να μετατρέψουν τα σπίτια τους σε… φρούρια με κάγκελα, διπλές κλειδαριές, ακόμη και συρματοπλέγματα.

Κυψέλη: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κυψέλη: Αυτοσχέδιοι αγώνες Κικ Μπόξινγκ από αλλοδαπούς! Φοβούνται οι κάτοικοι (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.