ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυψέλη: Θύμα ληστείας ντελιβεράς την ώρα που παρέδιδε παραγγελία

Άγρια επίθεση δέχτηκε ο ντελιβεράς μαζί με τη γυναίκα του όταν κατά τη διάρκεια παράδοσης φαγητού τους λήστεψαν 2 άντρες.
Κυψέλη: Θύμα ληστείας ντελιβεράς την ώρα που παρέδιδε παραγγελία

Ένας 35χρονος διανομέας φαγητού μαζί με τη σύζυγό του που βρισκόταν μαζί του ήταν τα θύματα επίθεσης ληστείας στην Κυψέλη.

Ο 35χρονος ντελιβεράς μετέβηκε στη Κυψέλη και στην οδό Όλγας Κωνσταντινίδου με σκοπό να παραδώσει μία παραγγελία. Μαζί του στο μηχανάκι βρισκόταν και η σύζυγός τους.

Όταν έφτασαν στο σημείο, προς έκπληξή τους, βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία ενέδρα ληστείας. Δύο κουκουλοφόροι άντρες με μαύρα ρούχα τους πλησίασαν και τους επιτέθηκαν.

Ο ένας από τους δύο άντρες μάλιστα κρατούσε μαχαίρι το οποίο και χρησιμοποίησε εναντίον του ντελιβερά με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στα πλευρά. Ο δεύτερος άντρας πέταξε με δύναμη τη γυναίκα στο έδαφος. Οι ληστές απέσπασαν χρήματα από το ζευγάρι, την τσάντα της γυναίκας αλλά και τα κλειδιά της μηχανής προκειμένου να μην τους ακολουθήσουν.

Το ζευγάρι σοκαρισμένο ειδοποίησε την αστυνομία με το αστυνομικό τμήμα Κυψέλης να έχει αναλάβει την υπόθεση της άγριας ληστείας για τον εντοπισμό και την αναγνώριση των ληστών.

Διαβάστε Επίσης: Θεσσαλονίκη: Νεκρός ντελιβεράς που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κυψέλη: Θύμα ληστείας ντελιβεράς την ώρα που παρέδιδε παραγγελία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.