Σάλος ξέσπασε σε εκπομπή του Open TV όταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης έδωσε στον αέρα τα στοιχεία του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε χθες στη Νέα Σμύρνη.

Κυρανάκης: Σε εκπομπή του Open TV φιλοξενήθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.. όπου έκρινε πως on camera έπρεπε να δώσει στα στοιχεία του νεαρού άνδρα που ξυλοκοπήθηκε χθες στη Νέα Σμύρνη από αστυνομικούς.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κυρανάκης, αλλά και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη μίλησαν στο OPEN TV και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» για τα εν λόγω γεγονότα και τον ξυλοδαρμό πολιτών.

Ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και τον Άκη Παυλόπουλο, ενός εκ των παρουσιαστών της εκπομπής επικράτησε ένταση. Η αφορμή αυτής, δεν ήταν κάποιος άλλος λόγος, από το γεγονός ότι ο ίδιος ήθελε να δώσει στην δημοσιότητα τα στοιχεία του νεαρού, που ξυλοκοπήθηκε από τους άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες του παρουσιαστή, ο βουλευτής του κυβερνόντος κόμματος έδωσε στον αέρα τα στοιχεία ενός ανθρώπου που έχει συλληφθεί και για τον οποίον δεν υπάρχουν ακόμα κατηγορίες.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

 

Νέα Σμύρνη: Συμπλοκές πολιτών με αστυνομία! Ταραχές και πορεία προς το τμήμα με πάνω από 1.000 άτομα

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή (7/3), ανάμεσα σε πολίτες και την Αστυνομία που διενεργούσε ελέγχους στο Άλσος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη άρχισαν όταν η Αστυνομία επέβαλε πρόστιμο σε μία οικογένεια – προφανώς για μη τήρηση μέτρων κατά της διασποράς.