ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έρχεται αιφνίδιος ανασχηματισμός – Εκεί πάει ο Άδωνις Γεωργιάδης;

Το σενάριο είναι να γίνει αλλαγή στις θέσεις των υπουργών Υγείας, Εργασίας και Προστασίας του Πολίτη.
Κυριάκος Μητσοτάκης: Έρχεται αιφνίδιος ανασχηματισμός – Εκεί πάει ο Άδωνις Γεωργιάδης;

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έρχεται αιφνίδιος ανασχηματισμός στην κυβέρνηση, με αλλαγές σε τουλάχιστον τρία υπουργεία μεταξύ των οποίων και το Εργασίας;

Πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, αναφέρουν για πιθανές αλλαγές στην κυβέρνηση ακόμα και εντός της ημέρας.

Η απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αφορά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε αλλαγές στο υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Εργασίας.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έρχεται αιφνίδιος ανασχηματισμός – Εκεί πάει ο Άδωνις Γεωργιάδης;

Το σενάριο είναι να γίνει αλλαγή στις θέσεις των υπουργών Υγείας, Εργασίας και Προστασίας του Πολίτη, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να μεταφέρεται από το υπουργείο Εργασίας στο υπουργείο Υγείας, τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη από το Υγείας στο Προστασίας του Πολίτη, αντί του Γιάννη Οικονόμου, ενώ στο υπουργείο Εργασίας υπάρχει το σενάριο την θέση του κ. Γεωργιάδη να πάρει ο αναβαθμισμένος Βασίλης Σπανάκης ή ο Θοδωρής Ρουσόπουλος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κυριάκος Μητσοτάκης: Έρχεται αιφνίδιος ανασχηματισμός – Εκεί πάει ο Άδωνις Γεωργιάδης;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.