ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Να πειστούν και οι καχύποπτοι ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή»!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το MEGA εμβολιαστικό κέντρο μίλησε για την ασφάλεια που παρέχει το εμβόλιο αλλά και την ανάγκη της κυβέρνησης, να πείσει...ακόμη και τους πιο καχύποπτους.
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Να πειστούν και οι καχύποπτοι ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή»!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το MEGA εμβολιαστικό κέντρο μίλησε για την ασφάλεια που παρέχει το εμβόλιο αλλά και την ανάγκη της κυβέρνησης, να πείσει…ακόμη και τους πιο καχύποπτους.

Κυριάκος Μητσοτάκης:

Το Mega Εμβολιαστικό Κέντρο (Helexpo) στο κτίριο «Προμηθέας», στο Μαρούσι, επιθεώρησε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενόψει της έναρξης λειτουργίας του τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου.

«Θα πρέπει ως Κυβέρνηση να πείσουμε και τους υπόλοιπους συμπολίτες μας οι οποίοι ενδεχομένως να είναι ακόμη καχύποπτοι, ότι τα εμβόλια είναι και ασφαλή και αποτελεσματικά. Και όλος ο επαγγελματισμός ο οποίος εκπέμπεται και μέσα από τη συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων νομίζω ότι κατατείνει ακριβώς σε αυτό το μήνυμα», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Ευχήθηκε και στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης «καλή αρχή» και εξέφρασε της ευχαριστίες του σε όλα τα στελέχη που δραστηριοποιούνται σε αυτή τη διακλαδική επιχείρηση.

Τον πρωθυπουργό συνόδευσαν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Μάριος Θεμιστοκλέους Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Μητσοτάκης: «Ξεπεράσαμε τους 500.000 εμβολιασμούς»

 

Ο Μητσοτάκης με ανάρτησή του στα social media αναφέρθηκε στους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τους ρυθμούς με τους οποίους υλοποιείται το εμβολιαστικό πρόγραμμα της χώρας.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός ανέφερε:

«Η Ελλάδα σήμερα έσπασε το φράγμα των 500.000 εμβολιασμών, ενώ οι ρυθμοί εμβολιασμού αυξάνονται διαρκώς. Συνεχίζουμε!»

Politico: Πιστοποιητικό εμβολιασμού προτείνει ο Μητσοτάκης!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε στην Ευρωπαϊκή Ένωση την εισαγωγή ενός πιστοποιητικού εμβολιασμού για τη «διευκόλυνση της ελεύθερης κυκλοφορίας των ατόμων που έχουν εμβολιαστεί κατά της Covid-19» σύμφωνα με πληροφορίες του Politico.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε επιστολή στην πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, τονίζοντας την «επείγουσα ανάγκη να υιοθετηθεί από την Ε.Ε. μια κοινή αντίληψη για το πώς πρέπει να δομηθεί ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού έτσι ώστε να γίνει αποδεκτό σε όλα τα κράτη – μέλη».

Σύμφωνα με τον Μητσοτάκη «η διασφάλιση της ταχύτερης δυνατής αποκατάστασης της ελεύθερης κυκλοφορίας είναι, αναγκαστικά, θεμελιώδης προτεραιότητα για όλους μας».

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κυριάκος Μητσοτάκης: «Να πειστούν και οι καχύποπτοι ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.