μητσοτακης pcr ellinika hoaxes

Τα Ellinika Hoaxes αποκάλυψαν πως ο πρωθυπουργός ψεύδεται. Στις περισσότερες χώρες τις Ευρώπης τα PCR ειναι δωρεάν

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησαν τα Ellinika Hoaxes σχετικά με τα όσα είπε για τα τεστ PCR ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Νικο Χατζηνικολάου. Ο πρωθυπουργός δήλωσε στον αέρα της εκπομπής ουτε λίγο ούτε πολύ ότι τα δωρεάν PCR τεστς δεν είναι ο κανόνας στην Ευρώπη και πως μόνο η Αυστρία τα διενεργεί.

Η έρευνα όμως του Ellinika Hoaxes δείχνει πως η μόνη εξαίρεση στον κανόνα της Ευρώπης μάλλον είναι η Ελλάδα. Στις περισσότερες χώρες ο πολίτης με πολύ απλές διαδικασίες μπορεί να ελέγξει αν είναι θετικός ή όχι στον κορονοϊό με την μέθοδο του PCR.

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπάθησε να πείσει τους τηλεθεατές πως στην Ελλάδα γίνονται γιατί αν πας στο νοσοκομείο για εισαγωγή ή αν ο γιατρός θέλει να είναι σίγουρος τότε θα κάνεις το PCR τεστ. Με άλλα λόγια ενας ασυμπτωματικός που έχει έρθει σε επαφή με κρούσμα , σε οποιαδήποτε χώρα σχεδόν της Ευρώπης, μπορεί να κάνει δωρεάν το PCR για να προστατεύσει τους γύρο του.

Στην Ελλάδα ενας ασυμπτωματικός πιθανότατα θα πρέπει να ζητήσει να νοσηλευτεί ή να κάνει πως βήχει μπροστά σε έναν γιατρό του ΕΣΥ προκειμένου να τον πείσει να κάνει το δωρεάν τεστ. Αλλιώς θα πρέπει να πληρώσει από την τσέπη του 47 ευρώ. 47 ευρώ ο ευσυνείδητος ασυμπτωματικός που θέλει απλά να προστατεύσει τους γύρο του, γνωστούς και αγνώστους.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο