ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Την Τρίτη, στις 6 το διάγγελμα επιστροφής στην κανονικότητα

Θα ακολουθήσει εξειδίκευση των μέτρων από υπουργούς, στις 9 Μαΐου οι εορτασμοί για την Πρωτομαγιά
Κυριάκος Μητσοτάκης: Την Τρίτη, στις 6 το διάγγελμα επιστροφής στην κανονικότητα

Στις 6 το απόγευμα της Τρίτης (28/04) θα πραγματοποιήσει διάγγελμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την επιστροφή στην κανονικότητα με τη σταδιακή άρση των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Παράλληλα όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανοιχτές θα είναι και οι εκκλησίες για ατομική λατρεία από τα πρώτα βήματα της άρσης των μέτρων ενώ σε επόμενο στάδιο θα ανοίξουν και για το ποίμνιο.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στις 9 Μαΐου οι εορτασμοί για την Πρωτομαγιά

Όσον αφορά τους εορτασμούς για την Πρωτομαγιά αυτοί μεταφέρονται και θα πραγματοποιηθούν το πρώτο Σάββατο μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων, στις 9 Μαΐου.

Στο πλαίσιο αυτό ο Στέλιος Πέτσας απηύθυνε κάλεσμα σε πολιτικές δυνάμεις και συνδικάτα να ασπαστούν την αλλαγή της ημερομηνίας εορτασμού.

Τα στάδια άρσης των μέτρων θα απέχουν χρονικά μεταξύ τους, είπε ο κ. Πέτσας προκειμένου να γίνεται αξιολόγηση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κυριάκος Μητσοτάκης: Την Τρίτη, στις 6 το διάγγελμα επιστροφής στην κανονικότητα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.