ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Κλαίει» το Twitter με τα ελληνικά του Κωνσταντινέα

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή απέδειξε την... καθόλου καλή του σχέση με την ελληνική γλώσσα.
«Κλαίει» το Twitter με τα ελληνικά του Κωνσταντινέα

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή απέδειξε την… καθόλου καλή του σχέση με την ελληνική γλώσσα.

Ακόμα μια συνέντευξη με τον δικό του… ξεχωριστό τρόπο έδωσε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, κάνοντας το Twitter… να «κλαίει».

«Αυξένεται η κιλοβατώρα», ακούγεται να λέει σε ένα σημείο της συνέντευξής του, ο πρώην διαιτητής και νυν αρτοποιός, για να πει λίγο αργότερα, αναφερόμενος στους φορείς «πολλοί τοπικές φορές»…

Παράλληλα, μάθαμε ότι το ρήμα «εξαίρω» δεν έχει μόνο θετική σημασία, καθώς σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντινέα «εξήραν την κυβέρνηση προς το κακό», ενώ η κλιματική αλλαγή μπορεί πλέον να λέγεται και… κλιματολογική.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Κλαίει» το Twitter με τα ελληνικά του Κωνσταντινέα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.