ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείνουν οι πύλες σε Μετρό και ΗΣΑΠ τέλος Μαΐου

Κλείνουν όλες οι πύλες σε μετρό και ησάπ μέχρι τέλος του μήνα
Κλείνουν οι πύλες σε Μετρό και ΗΣΑΠ τέλος Μαΐου

Τέλος Μαΐου αναμένεται να κλείσουν οριστικά οι πύλες, τόσο στο Μετρό όσο και τον ΗΣΑΠ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης την Τρίτη.

Όπως είπε το σύστημα βρίσκεται ακόμα σε «βρεφικό στάδιο» ενώ τόνισε πως οι πύλες για ΑμεΑ και ανέργους, οι οποίοι δικαιούνται να μετακινούνται δωρεάν παραμένουν ακόμα ανοιχτές, με αποτέλεσμα να τις χρησιμοποιούν και κάποιοι λαθρεπιβάτες.

Υπενθυμίζουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα οι σταθμοί Ακρόπολη και Αγία Μαρίνα έκλεισαν τις πύλες τους για μερικές ώρες, ωστόσο πρόκειται για σταθμούς που δεν είναι ενδεικτικοί για να γίνει το εν λόγω πείραμα των κλειστών πυλών.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, το πείραμα με τις κλειστές πύλες θα συνεχιστεί και μέσα στις επόμενες ημέρες προκειμένου να εξοικειωθεί το επιβατικό κοινό με τη χρήση του εισιτηρίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κλείνουν οι πύλες σε Μετρό και ΗΣΑΠ τέλος Μαΐου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.