ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστά σχολεία έφερε ο «Ξενοφών»

Οι άνεμοι πνέουν με ισχύ έως και 10 μποφόρ
Κλειστά σχολεία έφερε ο «Ξενοφών»

Πολλά είναι τα προβλήματα που προκαλούνται από την κακοκαιρία, με το όνομα «Ξενοφών», η οποία επελαύνει σ’ όλη τη χώρα, επιφέροντας χαμηλές θερμοκρασίες και θυελλώδεις ανέμους.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ, οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν με ισχύ έως και 10 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει ισχυρή πτώση την Πέμπτη, φτάνοντας ακόμα και τους 13 βαθμούς Κελσίου στην Αττική.

Οι βροχοπτώσεις αναμένεται να έχουν πιο γενικευμένο χαρακτήρα στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά (Θεσσαλία, Στερεά, Πελοπόννησο) και στα νότια νησιωτικά τμήματα (Κυκλάδες – Κρήτη), ενώ από την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο τα φαινόμενα θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Την ίδια ώρα, μεσογειακός κυκλώνας είναι πιθανό να δημιουργηθεί στο νότιο Ιόνιο την Παρασκευή, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κλειστά σχολεία έφερε ο «Ξενοφών»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.