ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλέλια Ρένεση: «Να μην πληρώσουμε πολύ ακριβά την βλακεία σας»!

Ξεσπά η Κλέλια Ρένεση στα social media
Κλέλια Ρένεση: «Να μην πληρώσουμε πολύ ακριβά την βλακεία σας»!

Κλέλια Ρένεση: Η ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού έχει επηρεάσει σε τεράστιο βαθμό τη ζωή και την καθημερινότητά μας.

Καθημερινά, το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει νέα έκτακτα μέτρα, που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι μας, με σκοπό να προστατευτούμε εμείς και οι ευπαθείς ομάδες.

Η Κλέλια Ρένεση, επηρεασμένη από την τρέχουσα κατάσταση, ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για το σύστημα της υγείας.

«600 κρεβάτια ΜΕΘ σε όλη την Ελλάδα. Μόνο αυτά. Για 10.000.000 ή πόσοι είμαστε. Ο κορονοϊός στέλνει εκεί τις ευπαθείς ομάδες. Κάνε τα μαθηματικά και τότε θα καταλάβεις γιατί έχουν μια ολόκληρη χώρα σε εγκλεισμό.

Γιατί είναι και ήταν πάντα ΟΛΟΙ ασόβαροι ώστε να ανταποκριθούν στις ανάγκες μιας κοινωνίας.

Είναι πολύ εύκολο να τα ρίχνεις στους πολίτες που «δεν συμμορφώνονται» όταν επί δεκαετίες παίρνεις τα ζεστά τους λεφτουδάκια κάθε μήνα για να προσφέρεις παροχές δημόσιας υγείας και αντ’ αυτού κάνεις φιγούρα.

Παρ’ όλα αυτά μένω και εγώ σπίτι, γιατί δε μου φταίει σε τίποτα ο κοσμάκης. Αλλά δεν κάνω την πάπια.

Μπορεί οι συμπολίτες μου να μην «συμμορφώνονται» όπως λες, αλλά αυτός που δεν συμμορφώθηκε πρώτος είσαι εσύ, που κουνάς το δάχτυλο.

Και αντί να σκύψεις το κεφάλι και να πεις ότι « έπρεπε να έχουμε τουλάχιστον 4.000 κρεβάτια ΜΕΘ στην Ελλάδα.

Ζητάμε συγνώμη για την ανετοιμότητα μας, σας παρακαλούμε βοηθήστε όπως μπορείτε να την βγάλουμε καθαρή» κάνετε και μάθημα ηθικής.

Αι κ εύχομαι να μην την πληρώσουμε πολύ ακριβά την βλακεία σας. Μένω σπίτι άλλα δεν αποβλακώθηκα κιόλας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

600 κρεβατια ΜΕΘ σ ολη την Ελλαδα. Μονο αυτα. Για 10.000.000 η ποσοι ειμαστε . Ο Κορονοιος στελνει εκει τις ευπαθεις ομαδες . Κανε τα μαθηματικα κ τοτε θα καταλαβεις γιατι εχουν μια ολοκληρη χωρα σε εγκλεισμό. Γιατι ειναι κ ηταν παντα ΟΛΟΙ ασοβαροι ωστε να ανταποκριθουν στις αναγκες μιας κοινωνιας. Ειναι πολυ ευκολο να τα ρίχνεις στους πολιτες που « δεν συμμορφώνονται» οταν επι δεκαετιες παιρνεις τα ζεστα τους λεφτουδακια καθε μηνα για να προσφερεις παροχες δημοσιας υγειας κ αντ’αυτου κανεις φιγούρα. Παρ ολα αυτα μενω κ γω σπιτι , γιατι δε μου φταιει σε τιποτα ο κοσμακης. Αλλα δεν κανω την παπια. Μπορει οι συμπολιτες μου να μην «συμμορφώνονται» οπως λες, αλλα αυτος που δεν συμμορφωθηκε πρωτος εισαι εσυ, που κουνας το δαχτυλο. Κ αντι να σκύψεις το κεφαλι κ να πεις οτι « επρεπε να εχουμε τουλαχιστον 4.000 κρεβατια ΜΕΘ στην Ελλαδα. Ζηταμε συγνωμη για την ανετοιμοτητα μας, σας παρακαλουμε βοηθηστε οπως μπορειτε να την βγαλουμε καθαρη» κανετε κ μαθημα ηθικης. Αι κ ευχομαι να μην την πληρωσουμε πολυ ακριβα την βλακεια σας. Μενω σπιτι αλλα δεν αποβλακώθηκα κιολας #stayhome #fuckgovernment #coronavirus

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Renesi (@klelia_renesi) στις

Κορονοϊός: 38 νέα κρούσματα – Στα 228 το σύνολο

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κλέλια Ρένεση: «Να μην πληρώσουμε πολύ ακριβά την βλακεία σας»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.