ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Κλειδώνει» ο ανασχηματισμός τον Ιούλιο

Ανασχηματισμός αναμένεται να γίνει στην κυβέρνηση, όπως προανήγγειλε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι μετά την 1η Ιουλίου, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο για να γίνουν αλλαγές στα οργανωτικά σχήματα των υπουργείων με συνενώσεις και διαχωρισμούς. «Όπου χρειάζεται, θα γίνουν οργανωτικές αλλαγές στο κράτος. Όλα τα υπουργεία παρακολουθούνται ψηφιακά,...
«Κλειδώνει» ο ανασχηματισμός τον Ιούλιο

Ανασχηματισμός αναμένεται να γίνει στην κυβέρνηση, όπως προανήγγειλε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι μετά την 1η Ιουλίου, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο για να γίνουν αλλαγές στα οργανωτικά σχήματα των υπουργείων με συνενώσεις και διαχωρισμούς.

«Όπου χρειάζεται, θα γίνουν οργανωτικές αλλαγές στο κράτος. Όλα τα υπουργεία παρακολουθούνται ψηφιακά, αλλά γενικά δεν χρειάζονται μεγάλες αλλαγές», είπε αρχικά ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΠΕΚΑ: Νέα προβλήματα με το επίδομα παιδιού (Α21)

Ακόμα δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τα ελληνοτουρκικά, επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα θέλει διάλογο, ωστόσο και αυτός έχει… κόκκινες γραμμές.

«Εμείς θέλουμε την καλή γειτονία και τον διάλογο, αλλά χωρίς εκπτώσεις στα κυριαρχικά μας δικαιώματα», πρόσθεσε ο υπουργός Επικρατείας ενώ σχετικά με το ενδεχόμενο προσφυγής στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, ανέφερε ότι αυτό είναι ένα από τα εργαλεία της Ελλάδας «αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψιν πως όταν προσφύγεις εκεί, ενδεχομένως και να χάσεις κάποια πράγματα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Κλειδώνει» ο ανασχηματισμός τον Ιούλιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.