ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παναγιώτης Γιαννάκης: Υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα μπει στη μάχη των ευρωεκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού είπε το «ναι» στην πρόταση που του έγινε.
Παναγιώτης Γιαννάκης: Υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καλαθοσφαιριστής Παναγιώτης Γιαννάκης «κλείδωσε» και θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο «δράκος» του ελληνικού μπάσκετ, είχε απορρίψει το προηγούμενο διάστημα πρόταση της Κουμουνδούρου να είναι υποψήφιος δήμαρχος στην Αθήνα.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είχε εγκαταλείψει τα τελευταία χρόνια την προπονητική. Γεννημένος την 1η Ιανουαρίου 1959 στην Αθήνα, είναι μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που έχει αναδείξει το ελληνικό μπάσκετ. Έχει κατακτήσει τίτλους σε κορυφαίο επίπεδο σε επίπεδο συλλόγων αλλά και εθνικών ομάδων, έχει διακριθεί σε οποιαδήποτε διοργάνωση έχει συμμετάσχει τόσο ως αθλητής και όσο και ως προπονητής και επίσης έχει γράψει και τον ύμνο του Άρη. Είναι γνωστός με το ψευδώνυμο «ο δράκος» και αποτέλεσε τον κορυφαίο πλέι μέικερ της εποχής και μαζί με τον Νίκο Γκάλη, τους πιο γνωστούς Έλληνες παίκτες.

Ηταν μέλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο Ευρωμπάσκετ του 1987, ενώ έχει γράψει Ιστορία και ως προπονητής κατακτώντας το Ευρωμπάσκετ του 2005, το ασημένιο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ του 2006.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναγιώτης Γιαννάκης: Υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.