ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλήρωση Τζόκερ: Βρέθηκε ο υπερτυχερός-Πού παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο

Έπειτα από συνεχόμενα τζακ- ποτ η κλήρωση Τζόκερ έβγαλε επιτέλους νικητή.  Ο νικητής φαίνεται πως θα ευχαριστηθεί ιδιαιτέρως πολύ τη νίκη του καθώς ξύπνησε κατά 5 εκατομμύρια – και κάτι ψιλά- πλουσιότερος και μάλιστα όπως φάνηκε είναι και ο μοναδικός υπερτυχερός, άρα δεν θα τα μοιραστεί! Το τυχερό δελτίο που κερδίζει το ποσό των 5.347.701,91 ευρώ παίχτηκε στο...
Κλήρωση Τζόκερ: Βρέθηκε ο υπερτυχερός-Πού παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο

Έπειτα από συνεχόμενα τζακ- ποτ η κλήρωση Τζόκερ έβγαλε επιτέλους νικητή. 

Ο νικητής φαίνεται πως θα ευχαριστηθεί ιδιαιτέρως πολύ τη νίκη του καθώς ξύπνησε κατά 5 εκατομμύρια – και κάτι ψιλά- πλουσιότερος και μάλιστα όπως φάνηκε είναι και ο μοναδικός υπερτυχερός, άρα δεν θα τα μοιραστεί!

Το τυχερό δελτίο που κερδίζει το ποσό των 5.347.701,91 ευρώ παίχτηκε στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

Ο μοναδικός υπερτυχερός κατάφερε να προβλέψει σωστά τους 5+1 αριθμούς στην Κλήρωση Τζόκερ:

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα της κλήρωσης το βράδυ της Κυριακής (10/03/2019) είναι οι: 41, 39, 30, 38, 7 και Τζόκερ ο αριθμός 3.

τζόκερ

Εξάλλου, βρέθηκαν και δύο νικητές στη δεύτερη κύρια κατηγορία κερδών (5άρια) οι οποίοι κερδίζουν από 69.919,40 ευρώ ο καθένας.

ΠΗΓΗ:madata.gr

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κλήρωση Τζόκερ: Βρέθηκε ο υπερτυχερός-Πού παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.