ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστοί χώροι: Οριστικό! Μόνο με εμβολιασμένους!

Κλειστοί χώροι: Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στο τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με τους εμβολιασμούς.
Κλειστοί χώροι: Οριστικό! Μόνο με εμβολιασμένους!

Κλειστοί χώροι: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε αναλυτικά στο τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με τους εμβολιασμούς.

Στο διάγγελμα που έκανε το απόγευμα της Δευτέρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε αρχικά για την πορεία των εμβολιασμών στη χώρα.

Έπειτα αναφέρθηκε στους κλάδους που θα υφίσταται υποχρεωτικός εμβολιασμός κι έπειτα ξεκαθάρισε το τοπίο για τους κλειστούς χώρους.

Γίνεται σαφές πλέον ότι αν δεν είναι κάποιος εμβολιασμένος, δεν έχει τα ίδια… προνόμια με εκείνον που έχει εμβολιαστεί.

Ιδού τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης:

«Από την Παρασκευή και μέχρι τα τέλη Αυγούστου, όλοι οι κλειστοί χώροι, κέντρα διασκέδασης και μπαρ, σινεμά και θέατρα, θα λειτουργούν αποκλειστικά για εμβολιασμένους. Και με αυξημένο, αλλά προκαθορισμένο, αριθμό επισκεπτών.

Τότε θα λειτουργεί και η ψηφιακή εφαρμογή που θα πιστοποιεί εύκολα αν ο πολίτης έχει εμβολιαστεί. Είναι μία πρακτική που ακολουθούν ήδη χώρες όπως η Δανία, η Γερμανία, η Αυστρία και το Λουξεμβούργο.

Αυτό σημαίνει ότι στη διάρκεια του καλοκαιριού η ψυχαγωγία, είτε σε ανοικτούς είτε σε κλειστούς χώρους, θα αφορά μόνο καθήμενους και όχι όρθιους, ώστε να μην ευνοείται η μετάδοση του ιού. Τα καταστήματα θα έχουν, πλέον, τη δυνατότητα περισσότερων τραπεζοκαθισμάτων. Όμως και οι έλεγχοι θα είναι πολύ αυστηροί».

Η εξειδίκευση των μέτρων θα γίνει την Τρίτη 13 Ιουλίου στις 12:30 από τους υπουργούς κ.κ. Βασίλη Κικίλια, Άδωνι Γεωργιάδη και Κυριάκο Πιερρακάκη.

Θα αναφερθούν τόσο στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού όσο και στο πλαίσιο λειτουργίας των χώρων ψυχαγωγίας.

 

Διαβάστε επίσης:

Άρης: Σοκ! Με – 6 τον τιμώρησε η ΕΠΟ για την υπόθεση Λάσκοφ!

Αμάν! Η Κόνι Μεταξά μας δείχνει τον πολίστα σύντροφό της στο νέο της video clip

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κλειστοί χώροι: Οριστικό! Μόνο με εμβολιασμένους!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.