ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείτου: «Φρενίτιδα» στο Twitter με την «αδιάγνωστη σαλάτα μάνγκο-καλαμάρι»!

Η... έμπνευση της δημοσιογράφου Λίνα Κλείτου να ασκήσει κριτική για μια σαλάτα που δεν της άρεσε προκάλεσε «φρενίτιδα» στο Twitter.
Κλείτου: «Φρενίτιδα» στο Twitter με την «αδιάγνωστη σαλάτα μάνγκο-καλαμάρι»!

«Φρενίτιδα» επικρατεί επί δύο σερί μερόνυχτα στο Twitter από μια ανάρτηση που έκανε η δημοσιογράφος Λίνα Κλείτου.

Συγκεκριμένα η κα Κλείτου τα… έχωσε σε ακριβό εστιατόριο καθώς, ενώ πλήρωσε ένα μεγάλο ποσό, δεν ικανοποιήθηκε όσο θα περίμενε σε γαστριμαργικό επίπεδο.

Ειδικότερα εστίασε σε μία γκουρμέ σαλάτα, με μάνγκο και καλαμάρι για την οποία τόνισε ότι «ήταν αδιάγνωστη ως προς το καλαμάρι».

Οπως καταλαβαίνετε το Twitter «βομβαρδίστηκε» από σχόλια με τους περισσότερους να λένε ότι με τόση ακρίβεια στην χώρα δεν θα έπρεπε να ασχολούμαστε με τέτοια θέματα.

Άλλοι πάλι εστίασαν στη λέξη αδιάγνωστος, εξηγώντας ότι σημαίνει «αυτός στον οποίο δεν έχει γίνει διάγνωση» και όχι αυτό που εννοούσε η Λίνα Κλείτου.

Παρακάτω η… μοιραία ανάρτηση και πιο κάτω τα πιο χαρακτηριστικά tweets

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κλείτου: «Φρενίτιδα» στο Twitter με την «αδιάγνωστη σαλάτα μάνγκο-καλαμάρι»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.