ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Πότε θα καταβληθεί

Εγκρίθηκε και θα δοθεί σε 287.000 δικαιούχους
Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Πότε θα καταβληθεί

Από τις 25 μέχρι και τις 31 Μαΐου αναμένεται να καταβληθεί το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης στους 287.000 περίπου, δικαιούχους.

Το συνολικό ποσό αγγίζει τα  63.077.250,94 ευρώ, για την πληρωμή του Μαΐου ενώ όπως διευκρινίζεται:

«Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί, χωρίς κανέναν περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, επισημαίνει ότι οι δικαιούχοι του ΚΕΑ πρέπει να απευθύνονται στην τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Πότε θα καταβληθεί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.