ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινωνικό μέρισμα 2018: Νωρίτερα τα λεφτά – Δείτε πότε θα δοθούν

Κοινωνικό μέρισμα 2018: Έκτακτη εξέλιξη για τη μέρα που θα πιστωθεί στους λογαριασμούς
Κοινωνικό μέρισμα 2018: Νωρίτερα τα λεφτά – Δείτε πότε θα δοθούν

Νέα εξέλιξη για το πότε θα μπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Αρχικά τα ποσά σε όσους είχαν κάνει ήδη την αίτηση ήταν να μπουν την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου. Ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν.

Σύμφωνα με το dikaiologitika.gr τα χρήματα θα πιστωθούν στους λογαριασμούς αύριο το απόγευμα επομένως θα μπορούν οι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος να τα δουν από μέσω των ΑΤΜ.

Για όσες αιτήσεις εγκριθούν από σήμερα έως και τις 21 Δεκεμβρίου, που είναι η καταληκτική ημερομηνία, το κοινωνικό μέρισμα θα καταβληθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου.

Με την είσοδό σας στο σύστημα θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε τον ΑΜΚΑ σας και να εισάγετε μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και τον αριθμό ενός κινητού τηλεφώνου που θα χρησιμοποιηθούν για αποστολή τυχόν ειδοποιήσεων. Σας συνιστούμε να συμπληρώσετε το πεδίο του e-mail καθώς σε περίπτωση προβλημάτων με την πληρωμή θα σας αποστέλλονται σχετικές ενημερώσεις.

ΠΗΓΗ:pagenews.gr

Πρώτη Κυριακή με ανοιχτά καταστήματα η επόμενη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κοινωνικό μέρισμα 2018: Νωρίτερα τα λεφτά – Δείτε πότε θα δοθούν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.