ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιδιοκτήτης καφετέριας έκανε delivery κοκαΐνης στα νότια προάστια

Αναζητείται η ατζέντα του για να εντοπιστούν κι άλλοι
Ιδιοκτήτης καφετέριας έκανε delivery κοκαΐνης στα νότια προάστια

Κοκαΐνη: Delivery του εν λόγω ναρκωτικού στα νότια προάστια της Αθήνας.

Στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ έπεσε 29χρονος ιδιοκτήτης καφετέριας, έπειτα από έλεγχο των αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την Ελευθερίου Βενιζέλου στη Γλυφάδα.

Ο συλληφθείς, εκτός από διανομές καφέ, πούλαγε και κοκαΐνη στην πελατεία της Βούλας, την Γλυφάδας και της Βουλιαγμένης.

Όταν διαπίστωσαν ότι η μηχανή Honda Astrea στην οποία επέβαινε ανήκει σε 42χρονο Αλβανό, την έκαναν φύλλο και φτερό και διαπίστωσαν ότι εκτός από καφέδες κουβαλούσε και πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη.

Αμέσως του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, ενώ μετά από εντολή της διοικητού, έγινε έρευνα με αστυνομικό σκύλο στην οικία του στα νότια προάστια όπου βρέθηκαν και άλλες ποσότητες.

Μαζί με τον νεαρό συνελήφθη και η 22χρονη φίλη του, όμως οι αστυνομικοί αναζητούν την ατζέντα του για να οδηγηθούν στους… ιδιαίτερους πελάτες του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιδιοκτήτης καφετέριας έκανε delivery κοκαΐνης στα νότια προάστια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.