ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κόκκινη γραβάτα για τον Τσίπρα και…: “Φτάνουμε στο τέλος των μνημονίων”

Viral μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έγινε η εικόνα του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα που μπήκε στο Ζάππειο, φορώντας κόκκινη γραβάτα, μετά τη χθεσινή απόφαση του Εurogroup. “Τα στοιχήματα είναι για να υλοποιούνται” είπε ο Αλέξης Τσίπρας όταν αφίχθη στο Ζάππειο και για τη γραβάτα αστειεύτηκε πως… χρειάζεται λίγο χρόνο για να τη συνηθίσει. “Η σημερινή μέρα...
Κόκκινη γραβάτα για τον Τσίπρα και…: “Φτάνουμε στο τέλος των μνημονίων”

Viral μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έγινε η εικόνα του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα που μπήκε στο Ζάππειο, φορώντας κόκκινη γραβάτα, μετά τη χθεσινή απόφαση του Εurogroup.

“Τα στοιχήματα είναι για να υλοποιούνται” είπε ο Αλέξης Τσίπρας όταν αφίχθη στο Ζάππειο και για τη γραβάτα αστειεύτηκε πως… χρειάζεται λίγο χρόνο για να τη συνηθίσει. “Η σημερινή μέρα ανήκει σε κείνους που χτυπήθηκαν βάναυσα από την κρίση, που είδαν τους κόπους μιας ζωής να καταστρέφονται” είπε ο πρωθυπουργός στην αρχη της ομιλίας του.

“Μετά τις χθεσινές αποφάσεις για το ελληνικό χρέος η χώρα μας γυρίζει οριστικά σελίδα. Μετά από οχτώ ολόκληρα χρόνια καταφέραμε να επιλύσουμε το πρόβλημα του ελληνικού χρέους. Ενός χρέους που δεν δημιουργήσαμε εμείς. Ενός χρέους που κληρονομήσαμε από τις δυνάμεις του παλιού καθεστώτος”, υπογράμμισε. “Αναλάβαμε το δύσκολο αλλά αναγκαίο καθήκον του μετασχηματισμού της χώρας”, είπε ο Αλ. Τσίπρας, τονίζοντας ότι “σε αυτή την προσπάθεια συγκρουστήκαμε σφοδρά, συμβιβαστήκαμε επώδυνα, δουλέψαμε σκληρά
αλλά δεν δειλιάσαμε. Δεν διστάσαμε μπροστά στις δυσκολίες και τα εμπόδια. Φτάσαμε ως εδώ. Φτάνουμε στο τέλος των μνημονίων”.

“Καταλαβαίνω την στεναχώρια του κ. Μητσοτάκη που σήμερα ζήτησε και συζήτηση στην Βουλή για την οικονομία. Ο δολοφόνος θέλει διαρκώς να επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος. Του απαντώ: Και κάθε μέρα αν θέλει, θα συζητάμε για την οικονομία. Εκεί που απέτυχαν τρεις κυβερνήσεις, εμείς πετύχαμε”, τόνισε ο πρωθυπουργός.

Τη γραβάτα ανέλαβε να διορθώσει ο Πάνος Καμμένος μέσα σε κλίμα ευφορίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κόκκινη γραβάτα για τον Τσίπρα και…: “Φτάνουμε στο τέλος των μνημονίων”», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.