ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κολυμπούν στο… σκατό σε πλατεία στα Λεχαινά

Ο τίτλος του άρθρου, αν και αρχικά φαίνεται τραβηγμένος από τα μαλλιά, αντικατοπτρίζει στο 100% το τι συμβαίνει στην πλατεία Σαραντόπουλου.
Κολυμπούν στο… σκατό σε πλατεία στα Λεχαινά

Κολυμπούν στο… σκατό στα Λεχαινά από κατασκευαστικό λάθος σε φρεάτιο του βιολογικού καθαρισμού.

Μία βόλτα από την περιοχή, ειδικά το καλοκαίρι, είναι αρκετή για να καταλάβει κανείς πως κάτι δεν… έχει πάει καλά.

Στην πλατεία Σαραντόπουλου, στα Λεχαινά, ένα κατασκευαστικο λάθος σε φρεάτιο του βιολογικού καθαρισμού έχει κάνει μαρτύριο την ζωή των κατοίκων της περιοχής.

Ειδικά το καλοκαίρι, με τις υψηλές θερμοκρασίες, δεν μπορεί να… σταθεί άνθρωπος ενώ με τις πρώτες βροχές, όταν ξεχειλίσει το φρεάτιο το θέαμα στην πλατεία είναι τρομερό.

Λύματα γεμίζουν τον δρόμο.

Το παραπάνω σενάριο δεν είναι επιστημονικής φαντασίας ή κάποιο αστείο.

Ο τίτλος του άρθρου, αν και αρχικά φαίνεται τραβηγμένος από τα μαλλιά, αντικατοπτρίζει στο 100% το τι συμβαίνει στην πλατεία Σαραντόπουλου.

Προσωπικά δεν ήξερα για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Το έμαθα όταν άκουσα σε τοπικό ραδιόφωνο πολίτες να διαμαρτύρονται για την κατάσταση.

Μάλιστα, σταμάτησα και το αμάξι για να προσέξω καλύτερα αυτό που άκουγα (σ.σ. και να έχω καλύτερο σήμα).

Λοιπόν, στην πλατεία Σαραντοπύλου στα Λεχαινά κολυμπάνε στο σκ@τό.

Τα φορτηγά μεταφορά λυμάτων κάνουν… ουρά για να μεταφέρουν τα λύματα τις μέρες (σ.σ. σχεδόν κάθε 20 μέρες) που πλημμυρίζει το φρεάτιο.

Τον Σεπτέμβριο αναμένεται σύμφωνα με τους αρμόδιους να μπορέσει να γίνει αποκατάσταση των προβλημάτων στα οποία οφείλεται αυτή η κατάσταση, αφού τότε αναμένεται η χρηματοδότηση για τα έργα.

Μέχρι τότε ζητάται η… υπομονή των πολιτών οι οποίοι παρακαλάνε να ΜΗΝ βρέξει, αφού με τις πρώτες βροχές θα δουν τα λύματα να ταξιδεύουν στον δρόμο και να φτάνουν έξω από τις πόρτες τους.

Το Sportime θα επανέλθει με σχετικό ρεπορτάζ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κολυμπούν στο… σκατό σε πλατεία στα Λεχαινά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.