ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κομισιόν – Αεροπορικές πτήσεις: Αυτό είναι το σχέδιο για το «άνοιγμα» των αιθέρων

Κομισιόν – Αεροπορικές πτήσεις: Στη δημοσιότητα δόθηκε σήμερα από την Κομισιόν δέσμη συστάσεων για την ασφάλεια των ταξιδιών εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει οδηγίες για λιγότερους επιβάτες σε όλα τα μέσα μεταφοράς, αεροπλάνα με μάσκες και χωρίς γεύματα και ξενοδοχεία χωρίς λειτουργία μπουφέ. Παράλληλα, εμφανίζεται αρνητική στο ενδεχόμενο καραντίνας για όσους τουρίστες...
Κομισιόν – Αεροπορικές πτήσεις: Αυτό είναι το σχέδιο για το «άνοιγμα» των αιθέρων

Κομισιόν – Αεροπορικές πτήσεις: Στη δημοσιότητα δόθηκε σήμερα από την Κομισιόν δέσμη συστάσεων για την ασφάλεια των ταξιδιών εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού.

Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει οδηγίες για λιγότερους επιβάτες σε όλα τα μέσα μεταφοράς, αεροπλάνα με μάσκες και χωρίς γεύματα και ξενοδοχεία χωρίς λειτουργία μπουφέ.

Παράλληλα, εμφανίζεται αρνητική στο ενδεχόμενο καραντίνας για όσους τουρίστες επιστρέφουν στις χώρες.

Κομισιόν – Αεροπορικές πτήσεις- Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Open TV τι αναφέρει:

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κομισιόν – Αεροπορικές πτήσεις: Αυτό είναι το σχέδιο για το «άνοιγμα» των αιθέρων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.