ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κόμμα ΝΙΚΗ: Ο Ευαγγελάτος έκανε μπρος πίσω για Νίκη και Μητσοτάκη σε μερικά δευτερόλεπτα (vid)

Ο Νίκος Ευαγγελάτος βάζει σε καθημερινή ατζέντα πλέον την αρνητική αναφορά του στο κόμμα ΝΙΚΗ. Προέκυψε όμως και Κυριάκος Μητσοτάκης.
Κόμμα ΝΙΚΗ: Ο Ευαγγελάτος έκανε μπρος πίσω για Νίκη και Μητσοτάκη σε μερικά δευτερόλεπτα (vid)

Ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι αυτό το meme που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Το έχετε δει; Αυτό που πετάγεται μέσα στη νύχτα και λέει: «Έκανε κριτική στο Κόμμα ΝΙΚΗ; Α, έκανα». Απλά στην εκπομπή της Παρασκευής στο MEGA προέκυψε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το Άγιο Όρος. Μπρος πίσω το λένε στο μπάσκετ!

Μα παίρνεις την μπάλα και πας στο άλλο γήπεδο. Το φινάλε της συζήτησης με τη Χριστίνα Κοράη στο Live News, έγραψε. Ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει υψώσει τον τόνο της φωνής του, έχει δώσει σήμα με άλλα λόγια να πάει η κάμερα πάνω του, κουνάει τα χέρια του πάνω κάτω όταν ακούει για τον Άγιο Παΐσιο και λέει με στόμφο: «Μέγιστη ιεροσυλία»!

Συνεχίζει το αφήγημά του για την εργαλειοποίηση της Θρησκείας, αλλά με μέτρο. Διότι, στην αρχή της κουβέντας η Χριστίνα Κοραή ξεκίνησε παίρνοντας τυχαία χωριά της Ελλάδας που η Νίκη σημείωσε μεγάλα ποσοστά και σα να παίζει ρουλέτα απέδιδε την επιτυχία κάθε χωριού σε όλα αυτά τα κλισέ που χρησιμοποιεί το σύστημα εδώ και μέρες για να χτυπήσει τη νίκη. Στο ένα χωριό έφταιγε ένας – ανώνυμος φυσικά – ιερέας, στο άλλο χωριό ένα μοναστήρι κ.ο.κ. κανονική εργαλειοποιηση της θρησκείες από το Mega δηλαδή για να κάνει τη δουλειά του.

Το σχόλιο με το ότι αν έρθουμε κοντά μαγνητιζόμαστε που έκανε ο Νίκος Ευαγγελάτος, μάλλον το είχε προβάρει και με την Τατιάνα Στεφανίδου, Τα ίδια έλεγε και η σύζυγός του στη δική της εκπομπή, μία μέρα πριν.

Ας προσπεράσουμε και το γεγονός πως η έγκριτη Χριστίνα Κοραή δεν ήξερε καν που τονίζεται ο αρχηγός της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός. Βέβαια, ο Νίκος Ευαγγελάτος τη διόρθωσε. Το έκανε βέβαια την 3η φορά που είπε λάθος το όνομά του η Χριστίνα Κοραή, αλλά σημασία έχει ότι το διόρθωσε. Κόρινθος; Για ποιο λόγο κάτω από το αυλάκι πήρε υψηλό ποσοστό; Διότι, υπάρχει ένα μοναστήρι παλαιοημερολογιτών.

Ποινικοποιεί ο Ευαγγελάτος το να είναι κάποιος παλαιοημερολογίτης; Εκείνος δεν ήταν που έχοντας τον Δημήτρη Νατσιό καλεσμένο είχε λυσσάξει για τα ανθρώπινα δικαιώματα; Α λα καρτ είναι το ανθρώπινο δικαίωμα;

Για να μην το κουράζουμε, όλο το ρεπορτάζ ήταν να κάνουμε google στις περιοχές όπου το κόμμα ΝΙΚΗ πήρε υψηλό ποσοστό αν υπάρχει κάποια σύνδεση με τη θρησκεία και να το προβάλλουμε σαν κάτι αρνητικό. Μερικά αυτογκόλ έγιναν και ξέχωρα από αυτό. Όπως για παράδειγμα όταν ανέφερε η Χριστίνα Κοραή πως σε κάποιες περιοχές της Μακεδονίας το ποσοστό ήταν υψηλό εξαιτίας της συμφωνίας των Πρεσπών. Εκεί, την έκοψε ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Αλλά το καλύτερο ήρθε στο φινάλε. Αφού έχουν ειπωθεί, πάνω κάτω, όλα τα παραπάνω, αφού η Χριστίνα Κοράη έχει παραδεχτεί πως η Νέα Δημοκρατία θέλει «κλάδεμα της Νίκης», σταματάει τον Νίκο Ευαγγελάτο που είναι έτοιμος να φύγει και έχει πάρει την άγουσα προς την άλλη μεριά του στούντιο…

«Να μην σου πω και ότι ο Πρωθυπουργός θα πάει στο Άγιο Όρος;».

«Α, βέβαια, βέβαια. Πες το, πες το».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάει στο Άγιο Όρος, μαζί με τον γιο του Κωνσταντίνο και θα μείνει ένα βράδυ εκεί.

Πως το λέει ο Τσουκαλάς; Εντάξει είμαστε; Εντάξει είμαστε…

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και το ρεπορτάζ για το κόμμα ΝΙΚΗ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κόμμα ΝΙΚΗ: Ο Ευαγγελάτος έκανε μπρος πίσω για Νίκη και Μητσοτάκη σε μερικά δευτερόλεπτα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.