ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κόμμα ΝΙΚΗ: «Είμαστε Χριστιανοί, αντέχουμε – Η Ελλάδα θέλει παιδιά και Παιδεία», είπε ο Δημήτρης Νατσιός στο Βελλίδειο!

Η μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιεί το κόμμα ΝΙΚΗ στη Θεσσαλονίκη και το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο μία εβδομάδα πριν τις εκλογές.
Κόμμα ΝΙΚΗ: «Είμαστε Χριστιανοί, αντέχουμε – Η Ελλάδα θέλει παιδιά και Παιδεία», είπε ο Δημήτρης Νατσιός στο Βελλίδειο!

Το Κόμμα ΝΙΚΗ διοργάνωσε ακόμα μια μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στο Βελλίδειο Συνεδριακό κέντρο μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές. Το Sportime ήταν εκεί για να καλύψει ζωντανά τα όσα θα είπε ο πρόεδρος του Κινήματος, Δημήτρης Νατσιός και οι υπόλοιποι συνομιλητές. Ξεσηκώθηκε το Βελλίδειο όταν ο πρόεδρος της Νίκης είπε: «Ας λένε ότι θέλουν. Είμαστε Χριστιανοί! Αντέχουμε! Αφήσαμε τον φόβο στην κοιλιά της μάνας μας. Θα δώσουμε και τη ζωή μας για την πατρίδα».

Μία ακόμα γιορτή της Ρωμιοσύνης έλαβε ι χώρα, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη και το Sportime ήταν εκεί για να σας μεταφέρει σε ζωντανή σύνδεση. Κεντρικός ομιλητής ήταν ασφαλώς ο Δημήτρης Νατσιός, αλλά η εκδήλωση από τα παρακάτω επιλεγμένα στελέχη της ΝΙΚΗΣ:

  • Γεώργιος Αποστολάκης | Επίτιμος Αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου, Υποψήφιος Επικεφαλής
    Επικρατείας
  • Κοσμάς Καραΐσκος | Δημοσιογράφος, Υποψήφιος Α’ Αθηνών
  • Βιορίκα Ματσουκατίδου | Γενική Ιατρός, Υποψήφια Α’ Θεσσαλονίκης

Την εκδήλωση συντόνισε ο κ. Εμμανουήλ Γκλάβας, Ασφαλιστής, Υποψήφιος Α΄ Θεσσαλονίκης.

Λίγο μετά τις 19:30 ξεκίνησε η συγκέντρωση

Την εκδήλωσε άνοιξε ένα βίντεο, με αφορμή το μακεδονικό.
Τι έλεγαν τα κόμματα πριν της προηγούμενες εκλογές για τη συμφωνία των Πρεσπών και τι έλεγαν μετά.

Η εκδήλωση άνοιξε με τον κ. Εμμανουήλ και στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο κ. Γέωργιος Αποστολάκης.

Ακολούθησε η κ. Βιορίκα Ματσουκατίδου και σειρά πήρε στη συνέχεια ο Κοσμάς Καραΐσκος, ο οποίος μίλησε για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Η σύναξη της Νίκης κλείνει με τον Δημήτρη Νατσιό!

«Όλοι έπεσαν πάνω μας να μας φάνε. Δεν προλαβαίναμε να τινάξουμε από πάνω μας τη λάσπη. Όμως αντέχουμε. Είμαστε Χριστιανοί, είμαστε Ρωμιοί! Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε και τη ζωή μας ακόμη για αγαπημένη μας πατρίδα»!

«Μας είπαν πως έχουμε κρυμμένα ρούβλια στο σπίτι μας. Μας είπαν για χρηματοδότηση. Συκοφαντίες! 800 εκατ. ευρώ χρωστάνε τα μεγάλα κόμματα! Πρέπει να ελεγχθούν!»

«Είμαι οργισμένος με όσα περνάει η πατρίδα μας. Επειδή αγαπώ τα παιδιά που διψούν για παραδείγματα και φώτιση. Πολεμούμε μέσω της ΝΙΚΗΣ για τα παιδιά».

«Δεν πρόκειται ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ να συνεργαστούμε με τη Νέα Δημοκρατία και με κανένα κόμμα που συνετέλεσε στην προδοσία της πατρίδας μας».

«Μας κατηγόρησαν για το γεγονός πως σεβαστήκαμε το εθνικό πένθος για τα θύματα του ναυαγίου στην Πύλο. Το Έθνος είναι τέτοιο που πρέπει να πενθεί και για τους άλλους. Το σύστημα της Νέας Δημοκρατίας μας κυνηγά όσο κανένα άλλο κόμμα».

Ο Δημήτρης Νατσιός έκανε ξανά ειδική μνεία στο θέμα της υπογεννητικότητας. Διότι, οι γεννήσεις μειώνονται συνεχώς. Είχε αναρωτηθεί ξανά ο πρόεδρος της Νίκης για το λόγο που δεν γίνεται κουβέντα γι΄αυτό και συνέχισε.

«Πίστη, Πατρίδα και Οικογένεια! Αυτά θέλει να επαναφέρει η ΝΙΚΗ. Από τότε που τα χάσαμε αυτά, πάμε καλύτερα; Έχουμε φτάσει στο χείλος του γκρεμού. Διότι, χάσαμε τις ρίζες μας, τον Χριστό! Αυτή είναι η αποστολή της ΝΙΚΗΣ. Να θυμίσουμε στον λαό μας αυτά που έχει ξεχάσει!».

«Δεν φοβόμαστε κανέναν. Ζητώ την εμπιστοσύνη σας. Θα αγωνιστούμε!».

Έρχεται το φως! Το φως των Ρωμιών»!

Η σύναξη έκλεισε με την ανάκρουση του Εθνικού μας ύμνου!

Κόμμα ΝΙΚΗ – Η συγκέντρωση στο Βελλίδειο όπως τη μετέδωσε το Sportime

Ολόκληρες οι ομιλίες των μελών της Νίκης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κόμμα ΝΙΚΗ: «Είμαστε Χριστιανοί, αντέχουμε – Η Ελλάδα θέλει παιδιά και Παιδεία», είπε ο Δημήτρης Νατσιός στο Βελλίδειο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.