ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κομμένη στα δύο η Ούλωφ Πάλμε στου Ζωγράφου

Ένα δέντρο που έπεσε στο δρόμο Ούλωφ Πάλμε διέκοψε την πορεία των οχημάτων.
Κομμένη στα δύο η Ούλωφ Πάλμε στου Ζωγράφου

Η ταλαιπωρία για τους κατοίκους της Αθήνας και της Αττικής συνεχίζεται. Αυτή τη φορά ο δρόμος Ούλωφ Πάλμε στου Ζωγράφου «κόπηκε» στη μέση.

Η Αττική οδός και ο εγκλωβισμός χιλιάδων πολιτών από χτες είναι το νούμερο ένα θέμα στη χώρα. Η ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού αλλά και της αρμόδιας εταιρείας επέφερε ένα φιάσκο χωρίς προηγούμενο.

Την ώρα λοιπόν που στην Αττική οδό παρέμειναν εγκλωβισμένα 200 άτομα μέχρι τις 10 το πρωί σήμερα, τα νέα και από το κέντρο της Αθήνας δεν είναι καλά.

Συγκεκριμένα, στην οδό Ούλωφ Πάλμε στη περιοχή του Ζωγράφου, η κακοκαιρία Ελπίς και ο χιονιάς έριξαν ένα δέντρο στη μέση του δρόμου! Αποτέλεσμα φυσικά να κοπεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της οδού δυσχεραίνοντας τη κατάσταση στις συγκοινωνίες.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κομμένη στα δύο η Ούλωφ Πάλμε στου Ζωγράφου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.