Κομμωτήρια – Κέντρα Αισθητικής – Νυχάδικα: Τότε ανοίγουν


Γεωργία Τσιαρλή

Κομμωτήρια – Κέντρα Αισθητικής – Νυχάδικα: Τότε ανοίγουν


Τα κομμωτήρια, τα κέντρα αισθητική και για nail bars (νυχάδικα) αναμένεται να ακολουθήσουν την πορεία του λιανεμπορίου και αναμένεται να επαναλειτουργήσουν την προσεχή Δευτέρα.  

Η επιτροπή λοιμωξιολόγων θα πάρει τις αποφάσεις της στο τέλος της εβδομάδας και οι ανακοινώσεις θα γίνουν την Παρασκευή από τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά. Η αγορά στενάζει και η κυβέρνηση αφουγκράζεται την αγωνία των καταστηματαρχών για επιβίωση. Μετά το σκληρό lockdown μία εβδομάδας αλλά και την παράτασή του για μία ακόμα, τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής μπαίνουν σε πρώτο πλάνο για την κυβέρνηση.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής αναμένεται να ανοίξουν, τις ανακοινώσεις θα αναλάβει ο Νίκος Χαρδαλιάς, εφόσον όμως δοθεί πράσινο φως από την επιτροπή λοιμωξιολόγων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι και αυτή τη στιγμή, τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου ανοίγει το λιανεμπόριο με μορφή που θα αποφασιστεί στο τέλος της εβδομάδας, τα κομμωτήρια με αυστηρά μέτρα, τα βιβλιοπωλεία με φυσική παρουσία του πελάτη και τα ΚΤΕΟ μόνο με ραντεβού.

Πηγή: dikaiologitika.gr


Sportime Extras