ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κομμωτήρια – Νυχάδικα: Ωράριο – Πως θα λειτουργήσουν με τα νέα μέτρα και τις απαγορεύσεις!

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων αυτή την ώρα συνεδριάζει και η εισήγηση της είναι να παραμείνουν ανοικτά τα κομμωτήρια και τα νυχάδικα στην κόκκινη Αττική.
Κομμωτήρια – Νυχάδικα: Ωράριο – Πως θα λειτουργήσουν με τα νέα μέτρα  και τις απαγορεύσεις!

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων αυτή την ώρα συνεδριάζει και η εισήγηση της είναι να παραμείνουν ανοικτά τα κομμωτήρια και τα νυχάδικα στην κόκκινη Αττική.

Κάτι που είχε προαναγγείλει το πρωί ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας ότι «τα κομμωτήρια, λειτουργούσαν και την εποχή του click away». Οι πολίτες συνεπώς θα συνεχίσουν να πηγαίνουν και από την επόμενη βδομάδα σε κομμωτήρια και σε κέντρα αισθητικής, κατόπιν ραντεβού, ενώ θα ισχύσουν τα μέτρα προστασίας που είχαν ανακοινωθεί τις προηγούμενες ημέρες, με την αναγγελία ανοίγματος του λιανεμπορίου.

Παράλληλα, προτείνουν το άνοιγμα μόνο των Γυμνασίων στις κόκκινες περιοχές, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής ενώ κλειστά όπως φαίνεται θα παραμείνουν τα λύκεια, συνεχίζοντας για τουλάχιστον μία εβδομάδα τα μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης.

Για τα ψώνια, προκρίνεται το click in shop, δηλαδή τα ψώνια μέσω ραντεβού για ρούχα, παπούτσια και κοσμήματα ενώ για τα υπόλοιπα θα λειτουργήσει το click away.

Πηγή: dikaiologitika.gr

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κομμωτήρια – Νυχάδικα: Ωράριο – Πως θα λειτουργήσουν με τα νέα μέτρα και τις απαγορεύσεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!