ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κωνσταντινέας: «Να μην έχουμε ομερτά στην υπόθεση Κουρτζίδη»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διεθνή διαιτητή φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και  σχολίασε τις εξελίξεις για την υπόθεση Κουρτζίδη. Ακόμη  υποστήριξε ότι υπάρχει «ομερτά» σε μεγάλη μερίδα των μέσων μαζικής ενημέρωσης για το θέμα αυτό και όχι μόνο. Μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Κωνσταντινέας δήλωσε: «Προχώρησε η δικογραφία και αυτό έπρεπε...
Κωνσταντινέας: «Να μην έχουμε ομερτά στην υπόθεση Κουρτζίδη»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διεθνή διαιτητή φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και  σχολίασε τις εξελίξεις για την υπόθεση Κουρτζίδη.

Ακόμη  υποστήριξε ότι υπάρχει «ομερτά» σε μεγάλη μερίδα των μέσων μαζικής ενημέρωσης για το θέμα αυτό και όχι μόνο.

Μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Κωνσταντινέας δήλωσε:

«Προχώρησε η δικογραφία και αυτό έπρεπε να γίνει. Ας περιμένουμε να δούμε ποιοι συσχετίζονται. Να ανοίξουν δορυφόροι και να συσχετιστούν τηλέφωνα. Το πιο σοβαρό από όλα είναι ότι από πολλά ΜΜΕ επικρατεί μια ομερτά σε σοβαρά θέματα που η κοινωνία θα ήθελε να βγουν προς τα έξω και σε άλλα, λιγότερο σοβαρά, να υπερθεματίζουν.

Σκεφτείτε ότι δυστυχώς είναι και θέματα κοινωνικοπολιτικού περιεχομένου γιατί και ο αθλητισμός είναι κομμάτι της κοινωνίας. Βγήκαν συνάδελφοί σας στον Πειραιά σε αφίσες. Πρέπει να καταδικαστούν τέτοια γεγονότα, να γίνει έρευνα.

Πρέπει να εξεταστούν κάποια ονόματα στο χώρο των ΜΜΕ. Δυστυχώς έχουμε – είναι βαριά έκφραση – μια χειραγώγηση στον χώρο. Αυτό γίνεται στην Τουρκία. Δεν είμαστε εδώ σαν τον Ερντογάν να μην υπάρχει δεύτερη άποψη στα ΜΜΕ».

Πηγή: metrosport.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κωνσταντινέας: «Να μην έχουμε ομερτά στην υπόθεση Κουρτζίδη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.