ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Πήγα στη συγκέντρωση για τις επιπτώσεις της λαθρομετανάστευσης μετά από ραντεβού με τον κ. Γεραπετρίτη

Σύμφωνα με τον Κ. Μπογδάνο, αφορμή «όλων αυτών που είπε για μένα ο κύριος Δένδιας ήταν, η παρουσία μου σε μια συγκέντρωση κατοίκων της πλατείας Βικτωρίας, ενάντια στις επιπτώσεις της λαθρομετανάστευσης».
Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Πήγα στη συγκέντρωση για τις επιπτώσεις της λαθρομετανάστευσης μετά από ραντεβού με τον κ. Γεραπετρίτη

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Πήγα στη συγκέντρωση για τις επιπτώσεις της λαθρομετανάστευσης μετά από ραντεβού με τον κ. Γεραπετρίτη – O κ. Δένδιας δρομολόγησε την διαγραφή μου για λόγο τον οποίον γνώριζε ο υπουργός Επικρατείας κ. Γεραπετρίτης.

Στο ionionfm και στην εκπομπή του Δημήτρη Στρουμπάκου μίλησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος χαρακτηρίζοντας την συμπεριφορά της ΝΔ απέναντί του απαράδεκτη και θλιβερή, ενώ για πρώτη φορά είπε δημοσίως πώς ο κύριος Δένδιας δρομολόγησε την διαγραφή του για λόγο τον οποίον γνώριζε ο Υπουργός Επικρατείας κ. Γεραπετρίτης.

«Το κόμμα της ΝΔ μου επιφύλαξε μια αήθη συμπεριφορά εντελώς απαράδεκτη, θλιβερή, κατάντια συμπεριφοράς, αφήνοντάς με απροστάτευτο απέναντι σε ακραίες ύβρεις του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΚΚΕ, εντός της Βουλής, χωρίς καμία παρέμβαση από τον Πρόεδρο της Βουλής, χωρίς καμία παρέμβαση από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της ΝΔ», σημείωσε ο Κωσταντίνος Μπογδάνος.

Όπως είπε «η μόνη παρέμβαση ήταν αυτή του κυρίου Δένδια, ο οποίος επαίνεσε τον Θανάση Παφίλη ο οποίος με αποκαλούσε ρουφιάνο και χρυσαυγίτη, ενώ κατηγόρησε εμένα ότι δήθεν συγχρονίζομαι με ακραίους».

Σύμφωνα με τον Κ. Μπογδάνο, αφορμή «όλων αυτών που είπε για μένα ο κύριος Δενδιας ήταν, η παρουσία μου σε μια συγκέντρωση κατοίκων της πλατείας Βικτωρίας, ενάντια στις επιπτώσεις της λαθρομετανάστευσης».

«Για πρώτη φορά λέω δημόσια πώς πήγα σε αυτή την συγκέντρωση, μετά από ραντεβού που είχα με τον κύριο Γεραπετρίτη», αποκάλυψε ο ανεξάρτητος πια βουλευτής.

«Ακουσον άκουσον, ο κύριος Δένδιας δρομολόγησε την διαγραφή μου, επειδή παρέστην σε εκδήλωση στην πλατεία Βικτωρίας, και ενώ πρώτα είχα συνεννοηθεί με τον Υπουργό Επικρατείας τον κύριο Γεραπετρίτη», είπε.

«Τον ενημέρωσα για τα προβλήματα της Αθήνας και για την συγκέντρωση στην πλατεία όπου και θα πήγαινα. Περιμένω μήνες τώρα να δικαιωθώ από ανθρώπους που δεν με προστάτευσαν», συμπλήρωσε ο Κ. Μπογδάνος.

AKOYΣΤΕ ΕΔΩ

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Πήγα στη συγκέντρωση για τις επιπτώσεις της λαθρομετανάστευσης μετά από ραντεβού με τον κ. Γεραπετρίτη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Πήγα στη συγκέντρωση για τις επιπτώσεις της λαθρομετανάστευσης μετά από ραντεβού με τον κ. Γεραπετρίτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.