ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κωνσταντίνος Λουραντος σε ΣΚΑΪ και Οικόνομου – «Άντε γειά σας»!

Έκρηξη χωρίς προηγούμενο απο τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, Κωνσταντίνο Λουράντο, στο ΣΚΑΙ!   Ο κ. Λουράντος βγήκε εκτός εαυτού, εξαιτίας σχολίου που έγινε κατά τη διάρκεια του χθεσινού δελτίου ειδήσεων του σταθμού.   Ο κ. Λουράντος εξέφρασε τους προβληματισμούς και την ανησυχία του για τα self test τα οποία θα γίνονται κατά περίπτωση...
Κωνσταντίνος Λουραντος σε ΣΚΑΪ και Οικόνομου – «Άντε γειά σας»!

Έκρηξη χωρίς προηγούμενο απο τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, Κωνσταντίνο Λουράντο, στο ΣΚΑΙ!

 

Ο κ. Λουράντος βγήκε εκτός εαυτού, εξαιτίας σχολίου που έγινε κατά τη διάρκεια του χθεσινού δελτίου ειδήσεων του σταθμού.

 

Ο κ. Λουράντος εξέφρασε τους προβληματισμούς και την ανησυχία του για τα self test τα οποία θα γίνονται κατά περίπτωση μέσα στα φαρμακεία σε περίπτωση που το επιθυμούν οι πελάτες.

 

Η ανησυχία όπως είναι λογικό, έγκειται στο τι θα συμβαίνει εαν κάποιος πελάτης όντας θετικός στον Κορονοϊό έχει βγάλει προηγουμένως την μάσκα του για να κάνει το test.

 

Ο κ. Λουράντος μεταξύ άλλων είπε : Να με ακούσετε και αυτό που θα πω δεν αφορά εσάς προσωπικά. Σαν σταθμός έχετε πολύ χιούμορ για να είστε σήμερα στο φαρμακείο μου και να απευθύνετε σε μένα τον λόγο, όταν χθες σαν κανάλι λοιδορούσατε κι εμένα και το φαρμακείο μου με απαράδεκτες εκφράσεις».

 

 

 

…«Δεν ανήκω στους πρόθυμους, σε αυτούς που μπορούν να ανταποκριθούν σε ένα σχεδιασμό του σταθμού σας….Όταν ο σταθμός σας κάνει ένα σχόλιο για εμένα ότι είμαι παλιάς κοπής, εγώ εκπροσωπώ τον κλαδο μου, και έχει προσφέρει στον τομέα της υγείας»…

 

«Παραποιείτε τις εκφράσεις μου, δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Θα σας απαντήσω αν και δεν είχα διάθεση να συζητήσω με τον ΣΚΑΪ, σχετικά με τις επιφυλάξεις του για τα self test. Προσπαθείτε να βάλετε λόγια σε μένα.

 

Σηκωθείτε και φύγετε από το χώρο που σας φιλοξενεί αυτή τη στιγμή, ντροπή σας, φύγετε από το φαρμακείο μου. Αυτά που κάνατε το βράδυ, ντροπή σας, ντροπή σας, ντροπή σας. Έχετε θράσος όταν εσείς (δηλαδή τα ΜΜΕ) έχετε πάρει χρήματα μέσω των κρατικών διαφημίσεων. Άντε γειά σας»

 

«Λυπάμαι γι’ αυτά λέτε» είπε ο Δημήτρης Οικονόμου. «Κρίνεστε γι’ αυτά που λέτε. Κάνατε show. Δεν είστε εδώ να μας βρίζετε» συμπλήρωσε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κωνσταντίνος Λουραντος σε ΣΚΑΪ και Οικόνομου – «Άντε γειά σας»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
kpetropoulos

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.