ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κωνσταντίνος Παντελίδης: Στα χνάρια του Παντελή – Υπέγραψε με δισκογραφική

Ο μικρός αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος, υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Cobalt Music. Ο μικρός αδελφός του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος, έγινε 18 και μπαίνει στη δισκογραφία με μία μεγάλη συνεργασία. Ο νεαρός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, την Τρίτη 28 Ιουλίου υπέγραψε δισκογραφική συνεργασία εμπιστοσύνης με τη μουσική οικογένεια της Cobalt Music,...
Κωνσταντίνος Παντελίδης: Στα χνάρια του Παντελή – Υπέγραψε με δισκογραφική

Ο μικρός αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος, υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Cobalt Music.

Ο μικρός αδελφός του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος, έγινε 18 και μπαίνει στη δισκογραφία με μία μεγάλη συνεργασία.

Ο νεαρός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, την Τρίτη 28 Ιουλίου υπέγραψε δισκογραφική συνεργασία εμπιστοσύνης με τη μουσική οικογένεια της Cobalt Music, στην οποία τον υποδέχτηκε θερμά η ιδιοκτήτρια Άννα-Μαρία Αντίππα.

Εκείνη τόνισε ότι «η ομάδα της Cobalt Music, η οποία αποδεδειγμένα δουλεύει όλα τα χρόνια για την ανάπτυξη ποιοτικού λαϊκού -και όχι μόνο- ρεπερτορίου, ανυπομονεί να εργαστεί εντατικά και με πάθος για την κυκλοφορία το συντομότερο του πρώτου επίσημου single από τον Κωνσταντίνο Παντελίδη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σήμερα Τρίτη 28 Ιουλίου, ο μικρός αδερφός του σπουδαίου Παντελή Παντελίδη, ο ταλαντούχος 18χρονος τραγουδοποιός @pantelidis__konstantinos , υπογράφει δισκογραφική συνεργασία εμπιστοσύνης με τη μουσική οικογένεια της Cobalt Music, στην οποία τον υποδέχτηκε θερμά η ιδιοκτήτρια Άννα-Μαρία Αντίππα, τονίζοντας ότι «η ομάδα της Cobalt Music, η οποία αποδεδειγμένα δουλεύει όλα τα χρόνια για την ανάπτυξη ποιοτικού λαϊκού -και όχι μόνο- ρεπερτορίου, ανυπομονεί να εργαστεί εντατικά και με πάθος για την κυκλοφορία το συντομότερο του πρώτου επίσημου single από τον Κωνσταντίνο Παντελίδη, τον πολλά υποσχόμενο λαϊκό τραγουδοποιό που ανυπομονεί να μοιραστεί τα συναισθήματά του αποκλειστικά μέσα από τα τραγούδια του». Welcome @pantelidis__konstantinos 🙌🏻🎵💙 ——————————————————- #CobaltMusicGr #pantelidiskonstantinos #konstantinospantelidis #welcome #cobaltmusicfamily #sohappy #blessed #bigthings #ontheway #waitforthem #welcome

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cobalt Music (@cobaltmusicgr) στις

Επίσης τον αποκάλεσε έναν «πολλά υποσχόμενο λαϊκό τραγουδοποιό που ανυπομονεί να μοιραστεί τα συναισθήματά του αποκλειστικά μέσα από τα τραγούδια του».

Η πρώτη επίσημη κυκλοφορία του Κωνσταντίνου Παντελίδη από την Cobalt Music θα γίνει στις αρχές του φθινοπώρου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλή μας αρχή!❤️🙏@cobaltmusicgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Pantelidis (@pantelidis__konstantinos) στις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κωνσταντίνος Παντελίδης: Στα χνάρια του Παντελή – Υπέγραψε με δισκογραφική», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.