ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοντοζαμάνης: 700.000 self test την Παρασκευή – Πόσα εκατομμύρια βρίσκονται/αναμένονται στην Ελλάδα

Ξεκινάει την Πέμπτη (8/4) η διάθεση των τεστ από τα φαρμακεία και σε πρώτη φάση η διανομή αφορά μαθητές 16-18 ετών και εκπαιδευτικούς.
Κοντοζαμάνης: 700.000 self test την Παρασκευή – Πόσα εκατομμύρια βρίσκονται/αναμένονται στην Ελλάδα

Self tests: Ξεκινάει την Πέμπτη (8/4) η διάθεσή τους από τα φαρμακεία και σε πρώτη φάση η διανομή αφορά μαθητές 16-18 ετών και εκπαιδευτικούς.

Παράλληλα, ο εφοδιασμός των φαρμακείων εξελίσσεται ομαλά, όπως δήλωσε ο Βασίλης Κοντοζαμάνης έπειτα από την επίσκεψη του στην κεντρική αποθήκη διανομής των self tests στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Ο κ. Κοντοζαμάνης ξεναγήθηκε στους χώρους της αποθήκης και ενημερώθηκε για τον τρόπο διανομής των τεστ.

Τόνισε ότι μέχρι την Παρασκευή, 700.000 τεστ θα είναι διαθέσιμα από τα φαρμακεία.

Έχουν παραληφθεί 2.000.000 τεστ μέχρι σήμερα και μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα έχουν παραληφθεί άλλα 5.000.000.

«Τα self tests είναι ένα πάρα πολύ χρήσιμο όπλο που έχουμε αυτή τη στιγμή στα χέρια μας προκειμένου να ανοίξουν ξανά με ασφάλεια οι δραστηριότητες στη χώρα μας.

Είναι πολύ εύκολα στη χρήση, ο καθένας από εμάς μπορεί να το κάνει μόνος του και αυτός είναι ο λόγος που οι αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές στην Ευρώπη έχουν δώσει άδεια κυκλοφορίας σε αυτά τα προϊόντα ως αυτοδιαγνωστικά», τόνισε ο κ. Κοντοζαμάνης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κοντοζαμάνης: 700.000 self test την Παρασκευή – Πόσα εκατομμύρια βρίσκονται/αναμένονται στην Ελλάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.