ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοραλία Χατζηγιαννάκη: Η έφηβη που δωρίζει μάσκες με την ελληνική σημαία (vid)

Η Κοραλία Χατζηγιαννάκη είναι μαθήτρια της Γ’ Λυκείου. Τον περασμένο Μάρτιο, όταν επιβλήθηκε lock down στη χώρα μας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η Κοραλία δεν έμεινε αδρανής. Έφτιαξε μάσκες για την προστασία από τον κορονοϊό με την ελληνική σημαία Η Κοραλία Χατζηγιαννάκη δεν ασχολήθηκε μόνο με τα μαθήματά της, δεν άρπαξε την ευκαιρία να...
Κοραλία Χατζηγιαννάκη: Η έφηβη που δωρίζει μάσκες με την ελληνική σημαία (vid)

Η Κοραλία Χατζηγιαννάκη είναι μαθήτρια της Γ’ Λυκείου. Τον περασμένο Μάρτιο, όταν επιβλήθηκε lock down στη χώρα μας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η Κοραλία δεν έμεινε αδρανής. Έφτιαξε μάσκες για την προστασία από τον κορονοϊό με την ελληνική σημαία

Η Κοραλία Χατζηγιαννάκη δεν ασχολήθηκε μόνο με τα μαθήματά της, δεν άρπαξε την ευκαιρία να χαλαρώσει από την πίεση του σχολείου, δεν «κοίταξε τη δουλειά της» και το πώς να προστατευτεί η ίδια.

«Ουσιαστικά βλέποντας όλες αυτές τις καταστάσεις που επικρατούσαν τότε στα νοσοκομεία, εγώ ως Κοραλία, ήθελα να κάνω κάτι για να βοηθήσω», είπε σε δηλώσεις της προσπαθώντας να εξηγήσει τι ήταν αυτό που την έκανε να αναλάβει δράση.

Αναζητώντας λοιπόν έναν τρόπο να βοηθήσει όπως μπορούσε τους ανθρώπους που βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή κατά της πανδημίας, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και όλους τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία αναφορά για τη νόσο Covid-19, η Κοραλία κατέληξε πως η πρώτη ανάγκη εκείνη τη στιγμή ήταν η προμήθειά τους με προστατευτικές μάσκες.

Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ με την Κοραλία Χατζηγιαννάκη και τις μάσκες με την ελληνική σημαία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελληνοτουρκικά: Πώς ο Aρχηγός ΓΕΕΘΑ Φλώρος «τρέλανε» τους Τούρκους (pics) 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κοραλία Χατζηγιαννάκη: Η έφηβη που δωρίζει μάσκες με την ελληνική σημαία (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.