ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορυδαλλός: Από μαχαίρια μέχρι …ζάρια στα κελιά! – Τι βρήκαν οι Αρχές

Κορυδαλλός: Απίστευτα ευρήματα σε κελιά στις πιο γνωστές φυλακές της χώρας. Κορυδαλλός: Συγκεκριμένα σε σχετική έρευνα που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (2/9), σε 16 κελιά και κοινόχρηστους χώρους δύο πτερύγων των φυλακών Κορυδαλλού, από σωφρονιστικούς υπαλλήλους με τη συνδρομή της Ομάδας Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, αυτοσχέδια μαχαίρια, κατσαβίδια, σουβλί, ναρκωτικά...
Κορυδαλλός: Από μαχαίρια μέχρι …ζάρια στα κελιά! – Τι βρήκαν οι Αρχές

Κορυδαλλός: Απίστευτα ευρήματα σε κελιά στις πιο γνωστές φυλακές της χώρας.

Κορυδαλλός: Συγκεκριμένα σε σχετική έρευνα που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (2/9), σε 16 κελιά και κοινόχρηστους χώρους δύο πτερύγων των φυλακών Κορυδαλλού, από σωφρονιστικούς υπαλλήλους με τη συνδρομή της Ομάδας Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, αυτοσχέδια μαχαίρια, κατσαβίδια, σουβλί, ναρκωτικά και κινητά τηλέφωνα.

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Επτά αυτοσχέδια μαχαίρια, αυτοσχέδιο σουβλί και 2 αυτοσχέδια κατσαβίδια, αυτοσχέδιο ρόπαλο, 3 αυτοσχέδιες συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 0,19 γρ, 60 χάπια (ψυχοφάρμακα), χαρτοκόπτης και 2 ψαλιδάκια, 3 μεταλλικά σφαιρίδια, 9 κινητά τηλέφωνα και 10 φορτιστές, 3 USB, 13 hands free, 5 κάρτες sim, 54 τηλεκάρτες, 2 subwoofer, 7 ηχεία, bluray player και συσκευή αναπαραγωγής ήχου mp3, 2 καθρεφτάκια παρακολούθησης, 6 σπάτουλες, μυστρί, μεντεσές, μπουκάλι διαλυτικού, πέτρα, αντίσταση, 3 ζάρια, τμήμα τζαμιού και πλεξιγκλάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καστελόριζο: Ανατριχίλα από τον Εθνικό Ύμνο των Ελλήνων στρατιωτών (vid)

Για την υπόθεση ενημερώθηκε άμεσα ο αρμόδιος εισαγγελέας και η οικεία αστυνομική Αρχή, που διενεργεί σχετική προανάκριση.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται και ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορυδαλλός: Από μαχαίρια μέχρι …ζάρια στα κελιά! – Τι βρήκαν οι Αρχές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.