ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορυδαλλός: Επεισόδια με Χρυσαυγίτες έξω από εκκλησία! (vid)

Σε προαγωγές προχώρησε η Αστυνομία
Κορυδαλλός: Επεισόδια με Χρυσαυγίτες έξω από εκκλησία! (vid)

Κορονοϊός: Επεισόδια έξω από εκκλησία στον Κορυδαλλό, με πιστούς να κρατούν ελληνικές σημαίες. Σε προαγωγές προχώρησε η Αστυνομία.

Σκηνικό έντασης επικράτησε πριν από λίγη ώρα στον Άγιο Νικόλαο Κορυδαλλού. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με το Open TV, δεκάδες πιστοί βρέθηκαν έξω από την εκκλησία κρατώντας σημαίες.

Ωστόσο στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προχωρώντας σε 18 προσαγωγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί εξ αυτών πριν δύο εβδομάδες είχαν βρεθεί έξω από την εκκλησία του προφήτη Ηλία στην Αγία Βαρβάρα.

Περίπου 70 με 80 Χρυσαυγίτες, Ρομά και Παλαιοημερολογίτες συγκεντρώθηκαν έξω από τον ναό του Αγίου Νικολάου στον Κορυδαλλό.

Οι συγκεντρωμένοι με επικεφαλής τον Ηλία Παναγιώταρο απαιτούσαν να γίνει περιφορά του Επιταφίου του ιερού ναού Αγίου Νικολάου στον Κορυδαλλό.

Ακολούθησαν αντεγκλήσεις με αστυνομικούς και ρίψη κροτίδων από τους συγκεντρωμένους. με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε 18 προσαγωγές.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος μάλιστα ανέβασε στο twitter βίντεο από το σημείο.

Κορονοϊός – Ελλάδα: Έτσι θα βγούμε σταδιακά και υπό προϋποθέσεις από το Lockdown

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορυδαλλός: Επεισόδια με Χρυσαυγίτες έξω από εκκλησία! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.