ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: 13 θετικά κρούσματα σε γηροκομείο στις Σέρρες

13 θετικά κρούσματα εντοπίστηκαν στο γηροκομείο των Σερρών και σκόρπισαν την ανησυχία στην περιοχή. Πρόκειται για 7 ηλικιωμένους άνω των 85 που είναι ασυμπτωματικοί και η διακομιδή τους έχει γίνει στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης καθώς και 6 άτομα από το προσωπικό στο γηροκομείο, δηλαδή συνολικά 13 άτομα. Ελληνοτουρκικά – Ερντογάν σε ΗΠΑ: «Δεν ξέρετε...
Κορονοϊός: 13 θετικά κρούσματα σε γηροκομείο στις Σέρρες

13 θετικά κρούσματα εντοπίστηκαν στο γηροκομείο των Σερρών και σκόρπισαν την ανησυχία στην περιοχή.

Πρόκειται για 7 ηλικιωμένους άνω των 85 που είναι ασυμπτωματικοί και η διακομιδή τους έχει γίνει στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης καθώς και 6 άτομα από το προσωπικό στο γηροκομείο, δηλαδή συνολικά 13 άτομα.

Ελληνοτουρκικά – Ερντογάν σε ΗΠΑ: «Δεν ξέρετε με ποιον έχετε να κάνετε, δεν μπορούμε να περιμένουμε τις κυρώσεις»

Αναλυτικότερα οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται στο νοσοκομείο συνολικά είναι 100 και νόσησαν οι 7, όπως προαναφέρθηκε, ενώ από τα 30 άτομα του προσωπικού έχουν νοσήσει οι 6.

Πηγή: skai.gr

Διαβάστε ακόμα

Παναθηναϊκός: Οι «άφαντοι» της αφετηρίας

Ελληνοτουρκικά: Μεγάλη νίκη, «διαλύσαμε» τουρκικό υποβρύχιο έξω από την Κω!

Κάρλος Αλκαράζ: Ο 17χρονος Ισπανός, το επόμενο μεγάλο αστέρι! (vid)

Bayraktar: Ένοχο μυστικό της Γερμανίας – Γερμανικές οι κεφαλές των τουρκικών drones;

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: 13 θετικά κρούσματα σε γηροκομείο στις Σέρρες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.