ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: 16 κρούσματα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής

Ο Κορονοϊός χτύπησε και το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, καθώς βρέθηκαν θετικοί 16 άνθρωποι
Κορονοϊός: 16 κρούσματα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής

Κορονοϊός: 16 άνθρωποι, ανάμεσά τους εργαζόμενοι και ασθενείς στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Όπως ανακοινώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομενων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), πρόκειται για 10 ψυχικά ασθενείς, ολοι ηλικιωμένοι, που νοσηλεύονταν στο Γηροψυχιατρικό τμήμα και έξι εργαζόμενους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κικίλιας: «Δεν είμαστε Σοβιετία να επιτάξουμε τα πάντα, το ΕΣΥ αντέχει»

Οι επτά ασθενείς νοσηλεύονται στα νοσοκομεία Γεννηματας, Παμμακάριστο και Αττικό και οι 3 στην παθολογική κλινική του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου.

Υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία, καθώς στο τμήμα νοσηλεύονται 22 ηλικιωμένοι ασθενείς, με την ιχνηλάτηση να συνεχίζεται.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: 16 κρούσματα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.