ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: 163 παραβάσεις στη Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου

Σε σύνολο 386 ελέγχων που έγιναν...
Κορονοϊός: 163 παραβάσεις στη Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου

Το ότι υπήρξε άρση κάποιων μέτρων από τη Δευτέρα δεν πάει να πει ότι έχουμε επιστρέψει στην καθημερινότητα που γνωρίζαμε.

Όλοι οι αρμόδιοι το έχουν τονίσει πως ο κορονοϊός υπάρχει ακόμη στην ατμόσφαιρα και για αυτό θα πρέπει άπαντες να είμαστε προσεκτικοί.

Για αυτό και ναι μεν έχει υπάρξει άρση μέτρων, αλλά υπάρχουν ακόμη περιορισμοί.

Όπως ακριβώς έχει γίνει και με τα αυτοκίνητα και τις μαζικές μετακινήσεις. Υπάρχει περιορισμός ατόμων μέσα στα αμάξια και για αυτό η τροχαία βρίσκεται στους δρόμους για ελέγχους.

Χαρακτηριστικό είναι πως το βράδυ της Δευτέρας στην παραλιακή λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, στο ύψος της Βάρκιζας, βεβαιώθηκαν 163 παραβάσεις. Έγιναν συνολικά 386 τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών και οχημάτων.

Σύμφωνα με την Τροχαία, βεβαιώθηκαν: 31 παραβάσεις για πρόκληση υπερβολικού θορύβου, 23 για έλλειψη άδειας οδήγησης, 16 για έλλειψη πινακίδων κυκλοφορίας, 2 για επικίνδυνους ελιγμούς, 37 για φιμέ τζάμια, 10 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 4 για έλλειψη ΚΤΕΟ, 1 για ανασφάλιστο όχημα, 35 για διάφορες άλλες τροχαίες παραβάσεις και 4 για παραβάσεις σχετικά με τα μέτρα αποφυγής εξάπλωσης του κορονοϊού.

Επιπλέον, αφαιρέθηκαν 45 άδειες ικανότητας οδήγησης, 61 άδειες κυκλοφορίας και 60 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με γερανοφόρα οχήματα 23 οχήματα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: 163 παραβάσεις στη Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.