ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: 20 νέα κρούσματα – Ένας ακόμη νεκρός

Στα 20 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα, σύμφωνα με την καθημερινή ενημέρωση του ΕΟΔΥ. Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού είναι 20 σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εθνικού Οργανισμού Υγείας που εκδόθηκε το απόγευμα της Τρίτης. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 3409 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 54.9% άνδρες. Το τελευταίο...
Κορονοϊός: 20 νέα κρούσματα – Ένας ακόμη νεκρός

Στα 20 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα, σύμφωνα με την καθημερινή ενημέρωση του ΕΟΔΥ.

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού είναι 20 σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εθνικού Οργανισμού Υγείας που εκδόθηκε το απόγευμα της Τρίτης.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 3409 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 54.9% άνδρες.

Το τελευταίο 24ωρο είχαμε έναν ακόμα καταγεγραμμένο θάνατο, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 192 θάνατοι. Η μέση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι τα 76 έτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Το σενάριο για την Ελλάδα που τρομάζει τους επιστήμονες

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 9 (66.7% άνδρες).

Συνολικά 118 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Από το σύνολο των 3409 κρουσμάτων, 766 (22.5%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό, 1900 (55.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα και τα υπόλοιπα δεν σχετίζονται ούτε με ταξίδι ούτε με άλλο γνωστό κρούσμα ή είναι ακόμα υπό διερεύνηση.

Η μέση ηλικία των κρουσμάτων είναι 47 έτη (εύρος 0 έως 102 ετών), ενώ η μέση ηλικία των θανάτων είναι 76 έτη (εύρος 35 έως 102 ετών).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: 20 νέα κρούσματα – Ένας ακόμη νεκρός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.