ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: 3.421 νέα κρούσματα σε ρεκόρ τεστ – 83 θάνατοι, μειώθηκαν οι διασωληνωμένοι

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 3.421 νέα κρούσματα κορονοϊού την Πέμπτη 6 Μαΐου. 83 θάνατοι προστέθηκαν στη «μαύρη» λίστα, ενώ οι διασωληνωμένοι
Κορονοϊός: 3.421 νέα κρούσματα σε ρεκόρ τεστ – 83 θάνατοι, μειώθηκαν οι διασωληνωμένοι

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 3.421 νέα κρούσματα κορονοϊού την Πέμπτη 6 Μαΐου. 83 θάνατοι προστέθηκαν στη «μαύρη» λίστα, ενώ οι διασωληνωμένοι ανέρχονται σε 754 που είναι κατά 11 λιγότεροι από χθες.

Τα νέα κρούσματα προέκυψαν από ρεκόρ τεστ για τον ιό μέσα σε ένα 24ωρο, καθώς διενεργήθηκαν πάνω από 80.000 τη τελευταία ημέρα σε όλη την Ελλάδα, τόσο στις υγειονομικές δομές όσο και από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Τα κρούσματα είναι αυξημένα σήμερα σε σχέση με τη περασμένη, Μεγάλη Πέμπτη, ωστόσο αυτή η Πέμπτη λόγω Πάσχα κανονικά θα πρέπει να συγκριθεί με τη Μεγάλη Τρίτη, οπότε και υπήρξε η τελευταία «αντιπροσωπευτική» μέτρηση, πριν τις αργίες των ημερών του Πάσχα. Σήμερα, είχαμε ρεκόρ ημερήσιων διαγνωστικών ελέγχων καθώς τα τεστ το τελευταίο 24ωρο ξεπέρασαν τις 80.000.

Θυμηθείτε τη χθεσινή ενημέρωση:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: 3.421 νέα κρούσματα σε ρεκόρ τεστ – 83 θάνατοι, μειώθηκαν οι διασωληνωμένοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.