ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: 335 δείγματα από οικισμό Ρομά στο Δροσερό

Κλιμάκια του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας τα συνέλεξαν στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης μετά το κρούσμα μωρού 15 μηνών- Μέτρα μόλις βγουν τα αποτελέσματα
Κορονοϊός: 335 δείγματα από οικισμό Ρομά στο Δροσερό

Κορονοϊός: Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η επιχείρηση των αρμόδιων αρχών στο Δροσερό της Ξάνθης με τα κλιμάκια του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας να λαμβάνουν 335 δείγματα από τον μεγάλο οικισμό των Ρομά μετά το κρούσμα κορωνοϊού σε μωρό 15 μηνών.

Την ανακοίνωση έκανε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκος Χαρδαλιάς, που βρέθηκε στο Δροσερό της Ξάνθης τονίζοντας ότι τα αποτελέσματα αυτά «θα αποτελέσουν και τη βάση των σκέψεων που έχουμε για την επόμενη μέρα για την ευρύτερη περιοχή». Ο κ. Χαρδαλιάς στάθηκε στη καλή συνεργασία με τις τοπικές αρχές στην προσπάθεια να ληφθούν άμεσα τα δείγματα.

Κορονοϊός: Πότε αναμένονται τα αποτελέσματα

Παράλληλα, τόνισε την ανάγκη να παραμείνουν οι κάτοικοι στο σπίτι τους. «Υπάρχει έντονο επιδημιολογικό φορτίο στην ευρύτερη περιοχή», δήλωσε και σημείωσε ότι δεν υπάρχουν νέες εστίες αλλά αν υπάρχουν νέες εστίες θα χρειαστεί να πάρουμε νέα μέτρα.

Απαντώντας στο ερώτημα αν υπάρχει ενδεχόμενο καραντίνας στην περιοχή τόνισε ότι όλα τα μέτρα είναι ανοιχτά.

Τα αποτελέσματα των δειγμάτων αναμένονται το βράδυ ή το πρωί της Τρίτης (14/04).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: 335 δείγματα από οικισμό Ρομά στο Δροσερό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.