ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: 38 νέα κρούσματα – Στα 228 το σύνολο

Δείτε videos
Κορονοϊός: 38 νέα κρούσματα – Στα 228 το σύνολο

Κορονοϊός: Το τελευταίο εικοσιτετράωρο επιβεβαιώθηκαν 38 νέα κρούσματα και στο σύνολο έχουν φτάσει τα 228.

Όπως έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, πέντε ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, ενώ από σύνολο των κρουσμάτων τα 22 είναι «ορφανά», 57 άνθρωποι νοσηλεύονται, εκ των οποίων πέντε είναι διασωληνωμένοι και οκτώ έχουν πάρει εξιτήριο.

Νωρίτερα σήμερα, είχε γίνει γνωστό ότι και τρίτος ασθενής που νοσηλευόταν με κορονοϊό κατέληξε το Σάββατο, με λίγη ώρα διαφορά από τον 90χρονο με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα.

Ο τρίτος νεκρός της Ελλάδας, ήταν άνδρας 67 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, ο οποίος εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου στις 12 Μαρτίου και από τότε νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην ειδική μονάδα απομόνωσης.

Ο 67χρονος πριν λίγες ημέρες είχε συνοδεύσει συγγενικό του πρόσωπο, που νοσηλευόταν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου. Αμέσως μετά ο άτυχος άντρας άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα του ιού.

Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις

Πηγή: protothema.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: 38 νέα κρούσματα – Στα 228 το σύνολο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.