ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: 4.400 κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα σε 7 ημέρες!

Κορονοϊός: Όλα τα είχαμε, αυτό μας έλειπε. Οι δρόμοι είναι άδειοι και οι οδηγοί που έχουν απομείνει τρέχουν σαν παλαβοί! Και με αποδείξεις.
Κορονοϊός: 4.400 κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα σε 7 ημέρες!

Κορονοϊός: Όλα τα είχαμε, αυτό μας έλειπε. Οι δρόμοι είναι άδειοι και οι οδηγοί που έχουν απομείνει τρέχουν σαν παλαβοί με υπερβολική ταχύτητα! Και με αποδείξεις.

Την εβδομάδα από 9 έως 15 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν από την Τροχαία έλεγχοι σε 22.360 οχήματα, δίνοντας προτεραιότητα στις παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα και την οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος με αποτέλεσμα να βεβαιωθούν συνολικά 4.406 παραβάσεις σε όλη την Επικράτεια.

Πρωταθλήτρια στις παραβάσεις αναδείχθηκε η Θεσσαλονίκη με 922 κλήσεις και ακολουθεί η Αττική με 604, η Κορινθία με 278, η Πιερία με 270, το Κιλκίς με 227 και τα Ιωάννινα με 196.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός update: Έκτος νεκρός στην Ελλάδα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: 4.400 κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα σε 7 ημέρες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.