ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: 523 νέοι θάνατοι στην Ισπανία που όμως πλέον ελπίζει!

Κορονοϊός: Νέα πτώση καταγράφηκε στον αριθμό των θανάτων του τελευταίου 24ώρου στην Ισπανία, με 523 θανάτους έναντι 567 την προηγουμένη, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. Ο συνολικός αριθμός των νεκρών της επιδημίας Covid-19 ανήλθε σε 18.579. Τα νέα κρούσματα του τελευταίου 24ώρου ανήλθαν σε 5.092, επί συνόλου 177.633. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός- Νέα θεωρία: Ίσως ξεκίνησε από αδέσποτα...
Κορονοϊός: 523 νέοι θάνατοι στην Ισπανία που όμως πλέον ελπίζει!

Κορονοϊός: Νέα πτώση καταγράφηκε στον αριθμό των θανάτων του τελευταίου 24ώρου στην Ισπανία, με 523 θανάτους έναντι 567 την προηγουμένη, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

Ο συνολικός αριθμός των νεκρών της επιδημίας Covid-19 ανήλθε σε 18.579. Τα νέα κρούσματα του τελευταίου 24ώρου ανήλθαν σε 5.092, επί συνόλου 177.633.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός- Νέα θεωρία: Ίσως ξεκίνησε από αδέσποτα σκυλιά!

Όπως ανακοινώθηκε χθες, στην Ισπανία, οι εργαζόμενοι στον τομέα των κατασκευών και της μεταποίησης επέστρεψαν στην δουλειά τους την Δευτέρα μετά από μια «αδρανοποίηση» δύο εβδομάδων σε όλες τις μη βασικές επιχειρήσεις.

Η Ισπανία είχε επιβάλει γενικό lockdown στις 30 Μαρτίου το μέτρο όμως δεν ανανεώθηκε και πολλοί επέστρεψαν στις εργασίες τους.

Η ισπανική Κυβέρνηση θα μοιράσει συνολικά 10 εκατομμύρια μάσκες στους εργαζομένους, σε μια προσπάθεια να νιώσουν ασφαλείς και να επανεκκινήσουν την οικονομία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: 523 νέοι θάνατοι στην Ισπανία που όμως πλέον ελπίζει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.