ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Αυτά είναι τα σχολεία που έχουν βάλει λουκέτο

Αυξάνονται καθημερινά τα εκπαιδευτικά ιδρύματα που κλείνουν λόγω εμφάνισης κρουσμάτων κορονοϊού, με το υπουργείο Παιδείας να έχει ανανεώσει τη σχετική λίστα το τελευταίο 24ωρο και τα σχολεία που έχουν λάβει περιοριστικά μέτρα να ανέρχονται πλέον σε 63. Με βάση τη σχετική λίστα του υπουργείου Παιδείας, μέχρι στιγμής, έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους τέσσερα σχολεία στην...
Κορονοϊός: Αυτά είναι τα σχολεία που έχουν βάλει λουκέτο

Αυξάνονται καθημερινά τα εκπαιδευτικά ιδρύματα που κλείνουν λόγω εμφάνισης κρουσμάτων κορονοϊού, με το υπουργείο Παιδείας να έχει ανανεώσει τη σχετική λίστα το τελευταίο 24ωρο και τα σχολεία που έχουν λάβει περιοριστικά μέτρα να ανέρχονται πλέον σε 63.

Με βάση τη σχετική λίστα του υπουργείου Παιδείας, μέχρι στιγμής, έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους τέσσερα σχολεία στην Αττική: το 2ο Γενικό Λύκειο Καισαριανής (έως 27/9), το 7ο Γυμνάσιο Νέας Σμύρνης (έως 29/9), το 2ο Νηπιαγωγείο Δάφνης (έως 1/10) και το 2ο Γυμνάσιο Πετρούπολης (2/10). Ακόμη, έχει ανασταλεί η λειτουργία και του 2ου Δημοτικού Βουτών Ηρακλείου (έως 27/9) του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σαλαμίνας (έως 30/9) και του 14ου Νηπιαγωγείου Καβάλας (έως 1/10).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όχι στο «μοντέλο Μαδρίτης», ναι στο «σουηδικό μοντέλο»! Αυτό πλέον συμβουλεύεται και ο ΠΟΥ!

Επιπλέον, σε άλλες 53 σχολικές μονάδες ανά την επικράτεια έχει ανασταλεί η λειτουργία συγκεκριμένων τμημάτων ή τάξεων για ορισμένο χρονικό διάστημα. Από αυτές, οι 40 αφορούν σχολεία της Αττικής και οι υπόλοιπες 13 αφορούν τμήματα σε σχολεία των Τρικάλων, του Πύργου, των Σερρών, του Θερμαϊκού, της Καστοριάς, της Καβάλας, της Κατερίνης και της Κέρκυρας.

Δείτε ΕΔΩ τη λίστα με τα σχολεία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Αυτά είναι τα σχολεία που έχουν βάλει λουκέτο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.