ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Αυτά ισχύουν για το δώρο Πάσχα

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ μίλησε το πρωί της Κυριακής ο Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο δώρο Πάσχα. Ο υπουργός Εργασίας ξεκαθάρισε ότι «όλοι οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις που δεν έχουν πληγεί ή δεν έχει ανασταλεί η λειτουργία τους θα πάρουν το Δώρο του Πάσχα Μεγάλη Τετάρτη ή Μεγάλη Πέμπτη». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Δύο...
Κορονοϊός: Αυτά ισχύουν για το δώρο Πάσχα

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ μίλησε το πρωί της Κυριακής ο Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο δώρο Πάσχα.

Ο υπουργός Εργασίας ξεκαθάρισε ότι «όλοι οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις που δεν έχουν πληγεί ή δεν έχει ανασταλεί η λειτουργία τους θα πάρουν το Δώρο του Πάσχα Μεγάλη Τετάρτη ή Μεγάλη Πέμπτη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Δύο νεκροί σε Κέρκυρα και Καστοριά -70 στο σύνολο

«Αυτές οι επιχειρήσεις που έχουν κλείσει με διοικητική εντολή ή έχουν υποστεί πλήγμα στο τζίρο τους έχουν δυνατότητα καταβολής έως τις 30 Ιουνίου. Αν μπορούν και νωρίτερα να από τις 30 Ιουνίου καταβάλουν το Δώρο ας το κάνουν» διευκρίνισε ο υπουργός Εργασίας.

«Εφόσον τα δεδουλευμένα δεν αντιστοιχούν στο πλήρες δώρο Πάσχα με εντολή του πρωθυπουργού ο κρατικός προϋπολογισμός θα καλύψει τη διαφορά» είπε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Αυτά ισχύουν για το δώρο Πάσχα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.