ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Αυτή είναι η απόφαση με τα μέτρα σε καταστήματα και υπηρεσίες

Την Κυριακή 2 Αυγούστου αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων η απόφαση με τους αναλυτικούς κανόνες τήρησης αποστάσεων και άλλα μέτρα προστασίας. Αυτή αφορά σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες και άλλους χώρους συνάθροισης κοινού στο σύνολο της επικράτειας, για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκουρλέτης: «Πόσες μάσκες θα αγοράζαμε...
Κορονοϊός: Αυτή είναι η απόφαση με τα μέτρα σε καταστήματα και υπηρεσίες

Την Κυριακή 2 Αυγούστου αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων η απόφαση με τους αναλυτικούς κανόνες τήρησης αποστάσεων και άλλα μέτρα προστασίας.

Αυτή αφορά σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες και άλλους χώρους συνάθροισης κοινού στο σύνολο της επικράτειας, για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκουρλέτης: «Πόσες μάσκες θα αγοράζαμε αν είχαμε μια γλάστρα λιγότερη στον Μεγάλο Περίπατο;»

Συγκεκριμένα, όσους αφορά πρέπει να διασφαλίζουν την τήρηση συγκεκριμένων μέτρων κατά την προσέλευση των καταναλωτών.

Δείτε ΕΔΩ την απόφαση!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Αυτή είναι η απόφαση με τα μέτρα σε καταστήματα και υπηρεσίες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.