ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Αυτό είναι το φύλλο επίταξης στους ιδιώτες γιατρούς

Ο κορονοϊός έχει φέρει τα νοσοκομεία της χώρας στο απροχώρητο και σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία  παράδοσης των φύλλων επίταξης προσωπικών υπηρεσιών των ιδιωτών γιατρών στην οποία προχώρησε το υπουργείο Υγείας στην Αττική και ανέλαβε να διεκπεραιώσει η Αστυνομία.  Κορονοϊός- Τα φύλλα επίταξης παραδόθηκαν στη ΓΑΔΑ το πρωί από όπου διαβιβάστηκαν στις κατά τόπους αστυνομικές...
Κορονοϊός: Αυτό είναι το φύλλο επίταξης στους ιδιώτες γιατρούς

Ο κορονοϊός έχει φέρει τα νοσοκομεία της χώρας στο απροχώρητο και σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία  παράδοσης των φύλλων επίταξης προσωπικών υπηρεσιών των ιδιωτών γιατρών στην οποία προχώρησε το υπουργείο Υγείας στην Αττική και ανέλαβε να διεκπεραιώσει η Αστυνομία. 

Κορονοϊός- Τα φύλλα επίταξης παραδόθηκαν στη ΓΑΔΑ το πρωί από όπου διαβιβάστηκαν στις κατά τόπους αστυνομικές διευθύνσεις και τμήματα και άρχισε ήδη η παράδοση.

Πρόκειται συγκεκριμένα για 206 ιδιώτες ιατρούς (παθολόγους, πνευμονολόγους και γενικούς γιατρούς) στην Αττική και ειδικότερα 78 στον τομέα Αθηνών, 36 στον Πειραιά, 30 στη νοτιανατολική Αττική, 36 στη βορειανατολική Αττική και 26 στη Δυτική Αττική.

Δείτε εδώ το σχετικό έγγραφο:

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Αυτό είναι το φύλλο επίταξης στους ιδιώτες γιατρούς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.