ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο

Κορονοϊός: Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης γηροκομείου της Αττικής, στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, όπου είχαν εμφανιστεί κρούσματα κορονοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο κορονοϊός εμφανίστηκε σε δύο εργαζόμενες και μία γυναίκα που ζούσε στο γηροκομείο. Όπως είχε αναφέρει στην κάμερα του ΑΝΤ1 ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου, ο ΕΟΔΥ είχε...
Κορονοϊός: Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο

Κορονοϊός: Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης γηροκομείου της Αττικής, στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, όπου είχαν εμφανιστεί κρούσματα κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο κορονοϊός εμφανίστηκε σε δύο εργαζόμενες και μία γυναίκα που ζούσε στο γηροκομείο.

Όπως είχε αναφέρει στην κάμερα του ΑΝΤ1 ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου, ο ΕΟΔΥ είχε έρθει για τεστ στις 16 Σεπτεμβρίου και όλοι ήταν αρνητικοί.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το sportime.gr, ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του διερευνώνται από την Αστυνομία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.