ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Αυξάνονται τα κλειστά σχολεία

Ο κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση και το υπουργείο Παιδείας έδωσε στη δημοσιότητα λίστα με 37 σχολεία στα οποία δεν θα γίνει μάθημα είτε γιατί αυτά έχουν κλείσει είτε γιατί κλείνουν κάποια τμήματα. Κορονοϊός: Πέρα από τα σχολεία που είναι όλα κλειστά στην περιφερειακή διεύθυνση της Πέλλας έχουμε 30 σχολεία με κλειστά τμήματα ή κλειστές τάξεις...
Κορονοϊός: Αυξάνονται τα κλειστά σχολεία

Ο κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση και το υπουργείο Παιδείας έδωσε στη δημοσιότητα λίστα με 37 σχολεία στα οποία δεν θα γίνει μάθημα είτε γιατί αυτά έχουν κλείσει είτε γιατί κλείνουν κάποια τμήματα.

Κορονοϊός: Πέρα από τα σχολεία που είναι όλα κλειστά στην περιφερειακή διεύθυνση της Πέλλας έχουμε 30 σχολεία με κλειστά τμήματα ή κλειστές τάξεις με αναστολή λειτουργίας μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου και 7 σχολεία τα οποία είναι κλειστά.

Από τα 30 σχολεία που έχουν κλειστά τμήματα ή τάξεις μέχρι το διάστημα αυτό τα 26 είναι στην Αττική, από τα οποία μάλιστα στα 7 στο κέντρο, και από τα 7 κλειστά σχολεία τα 4 είναι στην Αττική και τα άλλα 3 στον Πύργο Ηλείας, στο Ηράκλειο και την Καβάλα.

Αυτή η λίστα βλέπουμε να μεγαλώνει όπου υπάρχουνε κρούσματα. Ακολουθούνται το πρωτόκολλο  και η ιχνηλάτηση και κλείνουν αναλόγως τμήματα τάξεις ή και ολόκληρα σχολεία.


Πήγή: Megatv.com

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Αυξάνονται τα κλειστά σχολεία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.